Annons:

Även grannhuset sålt på exekutiv auktion – vinnande bud högre

Även Källgatan 12 är såld på exekutiv auktion. Foto: Lotta Madestam

Även grannhuset sålt på exekutiv auktion – vinnande bud högre

Ytterligare en fastighet på Källgatan i Lönneberga har sålts på exekutiv auktion. Inroparen är samma man som köpte även grannhuset.

Annons:

Under onsdagen höll Kronofogden en exekutiv auktion på Hultsfred Haddarps kvarn 1:35 som fastigheten på Källgatan 12 heter. 

Det var två intressenter på plats och båda lämnade bud enligt kronofogde Markus Andersson, som förrättade auktionen. Uppskattat värde på fasigheten var 300 000 kronor.

Vann budgivningen gjorde samma person som ropade in grannfastigheten på Källgatan 10 i februari. Då blev högsta bud 160 000 kronor.

– Idag blev vinnande bud 190 000 kronor. Det gjordes en prövning och bedömdes att det inte är sannolikt att en avsevärt högre köpeskilling kan uppnås, så budet godkändes, säger Markus Andersson.

Stort upprustningsbehov

Inroparen betalade 22 700 kronor av köpeskillingen i handpenning och har nu fram till den 10 maj på sig att inkomma med resterande belopp. 

Källgatan 12 är på 158 kvadratmeter fördelat på fem rum och kök. Enligt beskrivningen är det stort upprustningsbehov såväl invändigt som utvändigt.

Dagens Hultsfred har sökt inroparen, utan att lyckas få kontakt med honom.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt