Annons:

Förändringar i kommunfullmäktige – här är de nya namnen

Länsstyrelsen har utsett nya ersättare och en ny ledamot till fullmäktige i Hultsfred. Foto: Ossian Mathiasson

Förändringar i kommunfullmäktige – här är de nya namnen

I dag kom det beslut från länsstyrelsen om nya ersättare och en ny ledamot till kommunfullmäktige i Hultsfreds kommun.

Annons:

Martin Rydén (S) blir ny ledamot i kommunfullmäktige efter Kotaiba Kholi (S), som i början av november 2017 meddelade att han lämnar sina uppdrag i kommunstyrelsen, ersättare i socialnämnden och ledamot i kommunfullmäktige med anledning av att han har flyttat till en annan kommun. Vivianne Timm (S) har utsetts till ny ersättare i kommunfullmäktige.

Lena och Malin kliver in

Olof Thörn från Miljöpartiet valde också att lämna sina politiska uppdrag i Hultsfreds kommun i november, han var ersättare i miljö- och byggnadsnämnden och ersättare i kommunfullmäktige. Hans plats i kommunfullmäktige tas av Lena Hjelte (MP).

Kristdemokraternas Torgny Rönnestad klev av Hultsfredspolitiken och sin plats som ersättare i kommunfullmäktige i fjol. Malin Nytorpet (KD) kliver in på den platsen.

Martin Rydén och Viviann Timm (S), Lena Hjelte (MP) och Malin Nytorpet (KD) har utsetts av länsstyrelsen att sitta som ledamöter och ersättare i fullmäktige från och med den 9 januari till den 14 oktober i år. Det är länsstyrelsen som fattar beslut om att ändra ersättare och ledamöter i kommunfullmäktige. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt