Annons:

Lojal missade allt – och föll: ”Går inte att förklara …”

Flamur Mullalis Lojal missade hur mycket chanser som helst mot Höreda och åkte på tredje raka förlusten. Foto: Ossian Mathiasson

Lojal missade allt – och föll: ”Går inte att förklara …”

SK Lojal skapade sina chanser – men mål? Det blev bara ett vid underläge 0–3 och då hade redan bränt över tio jätteklara lägen.
– Det är helt sjukt. Det går inte att förklara om man inte har sett matchen, säger tränaren Viktor Gimolli.

Annons:

Lojal noterade lagets tredje raka förlust när topplaget Höreda GIF kom på besök och vann med 3–1. 

Enligt Viktor Gimolli var det Lojal som hade ett markant övertag. Spelmässigt hade man det mesta men under hela matchen var problemet att omsätta chanserna i mål. 

– Vi spelar så himla bra men det kvittar när vi bränner varenda jäkla läge. Gör man inte mål på sina chanser så får man mål emot sig, så enkelt är det. Inte för att överdriva men i första halvlek brände vi tio frilägen och fem av dem var solklara målchanser, säger Viktor Gimolli. 

Nere på negativ kvalplats

Höreda ledde med 2–0 i paus och Lojal fortsatte att trycka på för ett mål i andra halvlek. Då kontrade gästerna till 3–0 och Flamur Mullali lyckades till slut tröstmåla för Venalaget. 

– Den här förlusten får vi ta på oss själva för att vi inte sätter dit våra chanser. Det går inte att missa så mycket, säger han. 

Han tyckte ändå att laget kämpade på bra, framför allt anfallaren och målskytten Flamur Mullali. 

– Han var bäst i laget tillsammans med Gentrit Gelici, säger Gimolli. 

I och med att Bodafors slog Sävsjö i kväll petades Lojal ner till den negativa kvalplatsen med sina nio poäng. Storebro och Hebe ligger under nedflyttningsstrecket.  

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt