Annons:

VSGF/JAIK föll och tappar i toppen

Deart Agushi gjorde ett snyggt mål för VSGF/JAIK i sista matchen innan uppehållet. Foto: Ossian Mathiasson

VSGF/JAIK föll och tappar i toppen

Efter en bra säsongsstart har VSGF/JAIK tappat fotfästet i division 6-toppen. Hemma mot BB 2001 kom tredje förlusten på de fyra senaste matcherna.
– Träningsnärvaron har varit lite si så där på sistone och vi har sagt att ta en match i taget, säger tränaren Emir Asic.

Annons:

I kvällens hemmamatch mot BB 2001 hände allt inom loppet av fem minuter i andra halvlek. Deart Agushi gjorde en vacker soloprestation fram till 1–0 i 63:e minuten. Men säg den glädje som varar för alltid. 

Fem minuter senare hade gästerna vänt på matchen med två mål och åkte hem från Virserum med full pott. 

– Det är en tung förlust, vi har lite oflyt. Vi borde kanske ha avgjort matchen redan i första halvlek men det ville sig inte. Vi försökte trycka upp laget efter deras två mål men vi skapade inga vassa lägen, säger tränaren Emir Asic. 

"Inte fokusera på att nå toppen"

Rent spelmässigt gjorde VSGF/JAIK det bättre än vad de åstadkom i senaste matchen mot Långemåla. 

– Vi spelade som ett lag och hade rätt inställning. 

Efter den tunga perioden med flera förluster har VSGF/JAIK halkat efter och ligger tio poäng efter Målilla med en match mer spelad. 

– Inför säsongen sa vi att vi skulle satsa men träningsnärvaron har varit si så där på sistone. Vi ska ta en match i taget och inte fokusera på att nå toppen, säger han. 

Bäst i VSGF/JAIK var Jacob Arvidsson, som var tillbaka på mittfältet efter att ha missat de tre senaste matcherna på grund av skada.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt