Annons:

Söreling: Rätt ska väl vara rätt, Davidsson?

Angående vårt för(S)lag till ”inga mil med privata bilar i tjänsten” och sättet som främst Lennart Davidsson reagerar på.

Annons:

Först och främst är det såklart positivt att många engagerar sig i frågan som är jätteviktig på många sätt, främst ur arbetsmiljö, jämställdhet och rättvisesynpunkt, dessutom har Kommunal drivit frågan innan, men rätt skall väl ändå vara rätt?

Lennart ville enligt deras motion att man skulle undersöka hur många mil som kördes med privata bilar inom hemtjänsten.

*

Vi vill enligt vår motion att man skall ta fram kostnader, besparingar och hur det skulle kunna se ut , där målet är att inga privata bilar skall användas inom Hultsfreds kommun, alltså inte bara hemtjänsten, samt att vi vill spetsa till begreppet ”lite bättre varje dag” som en attraktiv arbetsgivare.

Sedan kan vi ju inte låta bli att undra om nu Lennart trots allt menar samma sak som oss, varför har då inget hänt i frågan? För KD är väl en del av Alliansen tillika majoriteten i kommunen?  

I så fall lägger man ju fram förslag i nämnder och styrelser som härrör till sina önskemål, vilket vi ser fram emot nu när vi tycks tycka lika, för slutresultatet är viktigare än från vem eller vilka förslaget kommer eller hur?

Tomas Söreling (S)

Kommunalrådskandidat

Annons:

Gästskribent

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt