Annons:

ÄNNU FLER ANMÄLNINGAR FRÅN TRAKTORFESTEN – HÄR ÄR HELA LISTAN

Årets upplaga av Målilla Traktor Power Weekend resulterade i många upprättade anmälningar som polisen har att utreda.

Annons:

Under gårdagseftermiddagen rapporterade Dagens Hultsfred om att hela fem anmälningar hade upprättats från Målilla Traktor Power Weekend. 

Det visar sig vara med många flera anmälningar. Enligt Anders Hultman vid polisen i Oskarshamn är det sammanlagt 13 anmälningar som polisen har inlett förundersökning på. 

Här har vi samlat alla polisgrejer från årets traktorhelg i Målilla. 

  • Rattfylla vid 15-tiden på fredagseftermiddagen. En man i 20-årsåldern misstänks för rattfylleri på området. Ordningsvakter gjorde iakttagelser av mannen som körde bil och fattade misstankar om rattfylla. Han blåste positivt och togs med för vidare provtagning.
  • Anmälan och motanmälan om skadegörelse och misshandel vid 23.30-tiden i fredags. En man i 30-årsåldern har sparkat på en bil som tillhör en man i 20-årsåldern och då har mannen gått ut och konfronterat honom och blivit skallad. Den yngre mannen, som blev skallad, har i sin tur sökt upp den misstänkte mannen igen och då har han blivit slagen med knytnävslag i ansiktet. Den äldre mannen i 30-årsåldern har också gjort en motanmälan om att han har fått flera knytnävsslag av mannen i 20-årsåldern. 
  • Stöld vid 22.30-tiden i fredags. En man i 20-årsåldern är misstänkt för att ha stulit tre tröjor vårda 500 kronor styck.
  • Rattfylleri vid 22-tiden på lördagen. En man i 20-årsåldern körde bil med 0,86 promille alkohol i blodet och en polispatrull fick syn på den påverkade bilisten som körde omkring på campingområdet. Han blev stoppad, kontrollerad och misstänkt för rattfylleri.
  • Skadegörelse vid 03.30-tiden under natten mellan fredag och lördag. En man i 20-årsåldern har hoppat upp på ett fordon, som tillhör en man i samma ålder, och hoppat på motorhuven samt slagit och sparkat på vindrutan så det uppstod skador.
  • Misshandel vid 23.50-tiden i fredags. En man i 20-årsåldern har blivit slagen med flera knytnävslag i ansiktet av en okänd gärningsman på området. Mannen fick blodvite och smärta i ansiktet. 
  • Sexuellt ofredande vid 16-tiden i fredags. En man i 45-årsåldern är på väg in på området när en kvinna ska utföra kroppsvisitering av honom. Den manlige besökaren menar att kvinnan har strukit med sina händer längs insidan av hans ben och rört vid hans skrev, vilket har lett till en polisanmälan om sexuellt ofredande.
  • Stöld vid 01-tiden in på söndagsdygnet. En man i 20-årsåldern urinerade och ställde sin ryggsäck bakom sig och då var det någon som tog den och sprang iväg.
  • Ofredande vid flera tillfällen under helgen. Två kvinnor i 20-årsåldern kände sig ofredade av en man i 55-årsåldern som de inte känner. Han sa vid upprepade gånger opassande saker, kramade en av kvinnorna, ville ha pussar och kom en gång in i bara kalsonger i deras husvagn. Kvinnorna har känt sig kränkta och anmäler mannen för ofredande.
  • Misshandel vid midnatt mellan lördag och söndag. En man i 20-årsåldern har blivit slagen med knytnävslag av en man i ungefär samma ålder och det ledde till att han fick en blodig tröja och skador på läppen.
  • Misshandel vid 01.45 under natten mot söndag. En pojke i övre tonåren har misshandlad av en man i 25-årsåldern. Han fick ett slag på näsan och en burk kastad i huvudet. 
  • Misshandel vid 19-tiden i fredags. En kvinna i 18-årsåldern anmäler att en polis har slagit henne med batongen över vänster lår. Hon har fått smärta av slaget. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt