Annons:

Pampiga byggnaden kan få ny ägare redan i veckan:

Anrika Storebro Herrgård ligger ute till försäljning och intresset är stort. Foto: MostPhotos

Pampiga byggnaden kan få ny ägare redan i veckan: "Högt intresse"

Storebro Herrgård ligger ute till försäljning för 14 miljoner kronor. Ansvarige mäklaren Filip Söderlindh är hoppfull om en snabb försäljning. 
– Det kan förhoppningsvis bli avslut redan i veckan, säger Filip Söderlindh, mäklare på firman Eklund Stockholm New York. 

Annons:

Den anrika herrgården i Storebro på närmare 900 kvadratmeter lades ut till försäljning på Hemnet i måndags och annonsen har knappt 21 000 visningar. Den kända mäklarfirman Eklund Stockholm New York sköter försäljningen. 

Vår tidning fick en pratstund med ansvarige mäklaren Filip Söderlindh på onsdagseftermiddagen och han berättar varför de har anlitats och tagit hand om försäljningen av denna pampiga byggnad. 

– Vi har sedan tidigare hjälpt några bekanta till säljarna och säljarna är delvis bosatta i Stockholm. Vi har också mycket av de här fina objekten runt om i hela landet så det spelar ingen roll var det är. Det är ett unikt objekt. Det är inte bara en fastighet utan inventarierna och den bakomliggande historien gör det speciellt, säger Filip Söderlindh.  

Hur ser du på möjligheterna att få till en försäljning?

– Det ser bra ut och vi har högt intresse. Vi har den första privata visningen i dag och andra privata visningen i morgon. Vi har några som är inbokade till öppna visningen. De som vi har bokat in privat är de som har visat absolut störst intresse, säger han och fortsätter:

– Det krävs mycket bakgrundsfakta på spekulanterna i och med att det inte är ett vanligt hus. Det är mycket historia och mycket inventarier. Huset säljs fullt möblerat så det är en speciell försäljning. Det är inte helt enkelt men vi har erfarenhet av att sälja sådana här typer av objekt. 

Mäklaren tror på försäljning redan den här veckan om det går som det ska. 

– Det kan förhoppningsvis bli avslut redan i veckan. Det siktar vi på men det handlar också om att hitta rätt köpare. Priset är inte alltid det viktigaste utan det är viktigt att man förvaltar fastigheten på rätt sätt

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt