Annons:

Herrgården är ännu inte såld:

Det har inte hittats någon ny ägare till anrika Storebro Herrgård. Foto: MostPhotos

Herrgården är ännu inte såld: "Två intressenter som vi väntar på"

Storebro Herrgård ligger alltjämt ute till försäljning. Kändismäklaren Fredrik Eklunds mäklarfirma jobbar vidare med försäljningen. 
– Vi har fått indikationer men även bud efter ett par visningar. Vi fortsätter att kämpa på tills vi är i mål, säger Simon Hedlund, mäklare på firman Eklund Stockholm New York. 

Annons:

Den anrika herrgården i Storebro på närmare 900 kvadratmeter lades ut till försäljning för 14 miljoner kronor på Hemnet för 24 dagar sedan och annonsen har besökts över 52 000 gånger. Den kända mäklarfirman Eklund Stockholm New York sköter försäljningen av denna pampiga byggnad.

– Vi rör oss framåt och vi får se vad det landar i. Det kan bli klart denna vecka och det kan ta lite längre tid också, säger Simon Hedlund, mäklare på den ansvariga firman. 

Fått bud på 14 miljoner

Det har hållits ett större gäng privatvisningar plus en öppen visning. 

– Det är egentligen två intressenter som vi väntar på och som ska komma in med svar i veckan. Om det är så att de kommer in med en tänkbar nivå på bud så kommer vi stänga på det. I och med att syftet är att det är verksamheter som ska drivas så är det lite fler steg som vi behöver gå igenom, säger Simon Hedlund. 

Blir det några fler visningar?

– Om vi inte går vidare med aktuella intressenter så kommer vi köra på med visningar. Det är några stycken som har hört av sig i dagarna och som inte har sett objektet. Vi kommer köra på tills vi säljer objektet och tar vecka och vecka. 

Hur tycker du att arbetet flyter på?

– Det är ett större projekt så det går i etapper. Vi jobbar just nu med att få in fler intressenter samtidigt som vi jobbar med de intressenter vi har och har lite träffar. Det går i perioder men vi gör allt vi kan med annonsering på olika webbplatser och försöker komma ut så mycket som möjligt. Framåt går det i alla fall. 

Vad ligger de inkomna buden på?

– Vi har fått ett bud på 14 miljoner och har lite indikationer däromkring som inte är helt färdiga. 

När tror du att det kan bli klart med försäljning?

– I den bästa av världar kommer vi till ett avslut och en överenskommelse den här veckan. Om det inte blir så kommer vi ha visningar kommande helg och då blir det troligtvis ett par veckor till. Vi har ett par stycken som dubbelkollar på sitt håll och vi väntar på svar. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt