Annons:

Campingägarna fick finfin utmärkelse – storsatsar inför säsongen

Erica Hammarlund och Rickard Hägglund är förstås stolta över utmärkelsen. Foto: Ossian Mathiasson

Campingägarna fick finfin utmärkelse – storsatsar inför säsongen

Hultsfred Strandcamping vann det hedersamma priset Campers Choice 2022. Campingen prisas för sitt värdskap.
– Man blir glad, stolt och det ger extra energi, säger Rickard Hägglund som driver campingen tillsammans med Erica Hammarlund.

Annons:

Under torsdagenskvällen blev det känt att Hultsfred Strandcamping vann det hedersamma priset Campers Choice 2022. Precis som det låter är det gästerna som fått säga sitt och Erica Hammarlund och Rickard Hägglund belönas för sitt fina värdskap.

– Campers´ Choice är Sveriges nya utmärkelse till våra gästers favoritcampingplatser. Syftet med tävlingen är att lyfta fram de campingplatser som alltid gör det lilla extra för sina gäster genom sitt värdskap och sitt engagemang, berättar Martin Juhos på SCR strax efter att vinnarna presenterats.

Dagen efter utmärkelsen är Rickard Hägglund förstås överväldigad.

– Det är superkul. Det är verkligen ett kvitto för oss. All heder åt vår personal som jobbade förra sommaren. Det var supergulliga tjejer som kommer jobba i sommar också, säger Rickard Hägglund.

Bland motiveringarna kunde man läsa "En underbar camping med fantastisk service och trevlig personal.", "Fantastisk camping! Personal, aktiviteter, mat, badplats – ja allt är helt suveränt!" och "En strålande liten camping med värdar som går utanför alla ramar för att man ska få en underbar semester."

– Att folk röstat på oss för vårt värdskap och hur vi tar hand om våra gäster är jätteroligt. Det har varit viktigt för både mig och Erica och vår personal. Det är verkligen jätteroligt och vi har alltid känt att det är väldigt viktigt att vara personliga och bemöta våra gäster med ett leende.

Vad betyder det att få ett erkännande likt det här?

– Det är roligt varje gång Hultsfred nämns i ett större sammanhang än bara lokalt. Vi märkte det redan förra året när vi fick en utmärkelse av Tripadvisor. Det var många som hade sett det och testade på en camping de inte hört talas om tidigare. Jag tror absolut det här kan få en liknande effekt. Det är toppen för oss förstås och det viktigaste är vad gästerna tycker.

Betydligt fler anställda

Den 29 april öppnar campingen upp för den nya säsongen. 

– Det är klart att man blir glad, stolt och att det här ger extra energi inför säsongen. Vi är supertaggade att dra igång. 

Den gångna säsongen var jättebra för campingen och förväntningarna är höga inför årets säsong.

– Förra säsongen var bra och vi hoppas det fortsätter i samma riktning. Det känns som att folk har bokat på bra och vi tror det kommer bli minst lika bra som förra året. 

Rickard Hägglund berättar att man kommer satsa hårt på sitt café till den här säsongen.

– Vi ska pusha lite extra hårt på det, för det var så populärt förra året. Det är kul att kunna erbjuda det både till våra campinggäster och de som bor i Hultsfred. 

Hultsfred Strandcamping kommer också behöva betydligt mer personal i år.

– Förra sommaren var vi runt fem plus några till under högsäsongen. Nu blir det nog runt 15, så det är nästan en tredubbling. Det är jätteroligt att kunna erbjuda framför allt ungdomar sommarjobb.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt