Annons:

De ska driva gymmet vidare: ”Härligt att gänget vill vara med”

Erika Lindell, Mikael Hedblom, Lucia Brandt, Daniel Albertsson, Åsa Lindh, Linda Pettersson, Cecilia Albertsson, Assar Roos Simonsson, Jens Karlsson och Samir Yaqoobi kommer vara med och driva gymmet i KGM-hallen. Foto: Privat

De ska driva gymmet vidare: ”Härligt att gänget vill vara med”

Den nystartade gymsektionen i Hultsfred gymnastikklubb har haft sin första träff. 

 

– Mötet var positivt och det är härligt att gänget vill vara med och driva gymmet, säger Jens Karlsson, en av de ansvariga för gymsektionen.

Annons:

Dagens Hultsfred berättade tidigare i veckan att Hultsfred gymnastikklubb driver gymmet i KGM-hallen på Norra Oskarsgatan i Hultsfred vidare i samverkan med KGM från och med den 1 maj. Klubben bjuder in till öppet hus på söndag. 

Den nystartade gymsektionen i Hultsfred gymnastikklubb träffades för första gången i onsdags. De som ingår i gymsektionen är Daniel Albertsson, Samir Yaqoobi, Assar Roos Simonsson, Linda Pettersson, Mikael Hedblom, Erika Lindell, Jens Karlsson, Åsa Lindh, Lucia Brandt och Cecilia Albertsson. 

Medlemmarna i gymsektionen har ett ideellt uppdrag i föreningen och kommer dels ha ansvaret att hålla ordning i gymmet och i anslutande lokaler och dels vara värdar på plats. 

– Vi hoppas på att värdskapet ska göra att de som tränar hos oss känner att vi finns till hands för frågor, att det är enkelt att köpa gymkort men också att vi bidrar till att skapa en trevlig atmosfär, säger Jens Karlsson. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt