Annons:

Lisa, 29, tar över Länsförsäkringar Fastighetsförmedling lokalt:

Lisa Danielsson, till höger, tar över Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Vimmerby-Hultsfred. Susanne Gustafsson, till vänster, fortsätter som mäklare. Foto: Simon Henriksson

Lisa, 29, tar över Länsförsäkringar Fastighetsförmedling lokalt: "Ska bli roligt"

29-åriga Lisa Danielsson blir ny franchisetagare till Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Vimmerby och Hultsfred. Hon ser fram emot utmaningen.
– Det är ett större ansvar att axla men det ska bara bli roligt, säger hon.

Annons:

Nyligen valde fastighetsmäklaren Björn Stridh att byta bransch efter många år som mäklare. Det har lett till förändringar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling lokalt. 

Lisa Danielsson, född och uppvuxen i Vimmerby, blir ny franchisetagare för verksamheten.

– Att Björn har bytt bransch gjorde att möjligheten för mig att ta vid öppnades. Vi har en stark och aktiv bostadsmarknad i både Vimmerby och Hultsfred och därför vill både jag och Susanne fortsatt finnas tillgängliga för våra kunder för att erbjuda trygga bostadsaffärer, säger Lisa Danielsson.

Susanne Gustafsson fortsätter som mäklare i området precis som tidigare och Lisa Danielsson tror inte att förändringen kommer märkas på något särskilt sätt.

– Det blir först och främst ett nytt ansikte för kunderna att lära känna, men det tror jag kommer gå bra. Jag har varit verksam på orten tidigare så många har nog redan lite koll på vem jag är. Eftersom Susanne också fortsatt kommer finnas tillgänglig och verksam i bobutiken precis som tidigare, så blir det nog ingen större skillnad gentemot våra kunder.

"Jätteglad och tacksam"

Lisa Danielsson har varit mäklare i drygt tre år och kommer närmast från Svensk Fastighetsförmedling.

– Jag känner att jag har hunnit få en del "kött på benen" och erfarenhet av branschen. Man lär sig nya saker varje dag. 

Var det ett självklart eller svårt val med tanke på din tidigare arbetsgivare?

– Jag trivdes jättebra på min tidigare arbetsplats. Men nu fick jag möjligheten att ta ett stort kliv framåt i karriären och det kändes rätt. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling är ett företag i snabb tillväxt och med starkt värderingsfokus. Det är ett välkänt varumärke.

Vad har du för känslor och tankar inför den här nya utmaningen?

– För det första är jag jätteglad och tacksam för förtroendet och möjligheten att få ta mig an rollen. Det ska bli spännande och jag ser fram emot att få bedriva verksamheten vidare och framåt. Givetvis är det ett större ansvar att axla men det ska bara bli roligt.

"Valde att tro på mig själv"

Att Lisa Danielsson skulle driva eget redan hade hon inte kunnat föreställa sig.

– Det har väl funnits där sedan start, men jag tänkte kanske att det var lite längre fram i karriären i sådana fall. Men nu fick jag förtroendet lite tidigare än jag själv trodde och då valde jag att tro på mig själv också helt enkelt. 

Hur ser din målbild ut framåt?

– Målbilden är att driva verksamheten vidare. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling är ett starkt varumärke och tack vare vårt nära samarbete med både vår bank och försäkringsbolag kan vi leverera bra, trygga och seriösa tjänster till våra kunder. Med det i ryggen är målet att fortsätta leverera trygga bostadsaffärer och tjänster på den lokala marknaden. Nyligen fick Länsförsäkringar Fastighetsförmedling utmärkelsen Sveriges nöjdaste mäklarkunder för sjunde året i rad enligt Svenskt Kvalitetsindex ranking av kundnöjdheten och det kommer jag ha som riktmärke när jag träffar mina egna kunder.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt