Annons:

Förening sätter rörelseglädjen i fokus –

HGK erbjuder rörelseglädje för alla ålder genom att ordnar öppet hus i KGM-hallen. Bilden är från föreningens Valborgshopp. Foto: Stefan Härnström

Förening sätter rörelseglädjen i fokus – "En perfekt dag"

Hultsfreds Gymnastikklubb vill att fler barn och vuxna ska finna glädjen i att röra på sig. För att visa upp föreningens verksamhet ordnas ett öppet hus i KGM-hallen.

Annons:

Under fredagen står rörelseglädjen i fokus, med en rad olika pass för både barn och vuxna.

– Både förskolan och skolan i Hultsfreds kommun har studiedag, så det är stängt i morgon och därmed tyckte vi att det var en perfekt dag att erbjuda rörelseglädje för alla åldrar och en möjlighet att visa upp och prova på föreningens utbud, säger Sandra Örmander, ordförande i HGK med cirka 600 medlemmar.

Aktiviteter hela dagen

Under två timmar på förmiddagen är det möjlighet till drop-in under hela passet när HGK vänder sig till de yngsta barnen mellan 0-5 år tillsammans med vuxen.

Efter det blir det en gemensam samling med Gunnel Nilsson från öppna förskolan Frö1.

Senare varvas olika pass, allt från äventyrsgympa, parkour och Danzy kids för barn i olika åldrar till lunchintervaller och cirkelfys med Gymmix gruppträning för vuxna och ungdomar från årskurs sju.

Under dagen är det också aktiviteter i gymmet med HGK.

– Lina Holmquist, utbildad PT, finns på plats för att hjälpa till med teknik, övningsval, rörlighet och svara på frågor om träning och det är drop-in-massage hos PW massage & energi, säger Sandra Örmander.

Det behövs ingen föranmälan och aktiviteterna är gratis.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt