Annons:

Populär aktivitet växer – nyhet slog väl ut och får en fortsättning

Linda Lindström, Matilda Råsmark, Angelica Edén och Maria Bloom (saknas på bilden) arrangerar ny Rekomarknad i helgen med större lokal och dubbelt så många säljare. Sakerna på bilden är från tidigare försäljning. Foto: Privat

Populär aktivitet växer – nyhet slog väl ut och får en fortsättning

När Rekomarknaden med jul och vintertema arrangeras i helgen är det med både större lokal och dubbelt så många säljare.
– Ändå har vi fått stoppa anmälan för att säkerställa att vi ska hinna med på plats, säger Matilda Råsmark.

Annons:

Lokalen har varit för liten för att möta intresset för Rekomarknaden. Det hjälpte inte ens att utöka från ett konferensrum till två på nedervåningen i våras.

Genom att flytta upp en trappa i Valhall fördubblar man ytan samtidigt som antalet säljare mer än fördubblats.

– En nyhet är jul- och nyårskläder för alla åldrar. Vi testade damkläder när Nordic Wellness hade sin Rosa bandetinsamling och känner att det ligger i tiden att även erbjuda vuxenkläder i mycket bra skick, säger Matilda Råsmark som gör det här tillsammans med Linda Lindström, Angelica Edén och Maria Bloom.

Gåva till föreningar

En del av intäkterna skänks vidare till det lokala föreningslivet. Nyligen delades en gåva ut till HFK:s ungdomsverksamhet och på HGK:s juluppvisning kommer en gåva från Upptäckardagens förtjänst överlämnas.

– Nu till helgen är vi spända på vilken förening eller organisation som kommer röstas fram, som får del av en gåva, säger Matilda Råsmark som också kan berätta att Chris Wigren har vunnit förtursshopping.

Nu räknar trion med att lördagen blir något av en julloppisdag i kommunen med försäljning på samma tema i Lions lada i Aby och hos Stegen i Hultsfred.

– På söndagen finns vi på plats under hela julskyltningen, så vi ser fram emot helgen med glädje och hoppas att många ska kunna hitta både julklappar, julpynt, julkläder liksom vinterkläder.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt