Annons:

Moa och Wilma förväntansfulla inför resan till Bryssel

Moa Nilsson och Wilma Nilsson åker tillsammans med sina 20 klasskamrater och två lärare till Bryssel inom kort. Foto: Ossian Mathiasson

Moa och Wilma förväntansfulla inför resan till Bryssel

Wilma Nilsson och Moa Nilsson är två av 22 ekonomielever på Hultsfreds gymnasium som får uppleva studieresan till Bryssel.
– Det ska bli kul och intressant att se hur EU-parlamentet ser ut och fungerar, säger Wilma Nilsson.

Annons:

Snart är det alltså dags för ekonomiprogrammets årliga resa till Bryssel där ekonomerna som går andra året på gymnasiet får följa med och lära sig mer om EU:s institutioner.

Wilma Nilsson och Moa Nilsson ser fram emot resan till Bryssel som börjar på måndag. De kommer till Bryssel på tisdag och stannar där till på fredag innan bussen går hemåt igen.

– Det är roligt att skolan kan erbjuda en sådan här resa. Det är en fin bonus, säger Wilma Nilsson och fortsätter:

– Vi har fått reda på att det blir många studiebesök och mycket att göra under dagarna men det blir en rolig upplevelse.

"Blir väl förberedda"

Inom loppet av bara några veckor har ekonomieleverna fått den unika möjligheten att besöka både Handelshögskolan i Göteborg och EU-parlamentet i Bryssel.

– Vi blir väl förberedda för framtiden och det vi ska göra efter studenten. Vi får en stor överblick på vilka möjligheter vi har, säger Wilma Nilsson.

Moa Nilsson fyller i och ger ekonomiprogrammet på Hultsfreds gymnasium mycket beröm.

– Programmet är väldigt bra för framtida utmaningar och här får vi kunskapen som gör att man blir förberedd, säger Moa Nilsson.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt