Annons:

Fem Hultsfredslärare till Lärargalan – så lyder nomineringarna

Inger Lignell, Hanna Ankarberg Lagergren, Malin Åberg, Catharina Borgh Davidsson och Emanuel Nilsson får åka till Lärargalan I Stockholm i november. Foto: Ossian Mathiasson

Fem Hultsfredslärare till Lärargalan – så lyder nomineringarna

Fem lärare på Albäcksskolan i Hultsfred är nominerade till Lärargalan i november. Elever har nominerat sina favoritlärare och nu har Dagens Hultsfred tagit del av nomineringarna.

Annons:

Elevernas nominering av Catharina Borgh Davidsson:

"Catharina är en lärare som verkligen bryr sig om sina elever och deras utbildning. Hon lägger ner mycket tid på sina elever och lär ut på ett bra, roligt och lärorikt sätt. Hon får alla elever att vilja bli bättre och hon är omtyckt av alla”.

Elevernas nominering av Emanuel Nilsson:

”Han är lugn och kan hantera en klass på ett bra sätt. Han är riktigt bra på att lära ut och han sprider alltid glädje”.

Elevernas nominering av Inger Lignell:

”Hon är den bästa läraren jag har haft. Hon kan få vem som helst att skratta och lära sig nya saker I min klass är hon mentor, mattelärare och SO-lärare och jag tror att hon kommer bli väldigt glad om hon vinner”.

Elevernas nominering av Malin Åberg:

”Malin Åberg är en vinnare eftersom att hon verkligen är en lärare som alla behöver i SO. Hon har utvecklat mig inom alla So-ämnena. Hon försöker göra så att lektionerna är intressanta och hon får oss alltid att skratta”. 

Elevernas nominering av Hanna Ankarberg Lagergren:

”Jag vill nominera världens bästa svenska- och franskalärare för ett otroligt engagemang. Hon sprider glädje, skratt och kommer alltid till lektionerna med ett leende på läpparna. Hanna får oss at kämpa och får oss att tro på varandra och därför tycker jag att hon ska vinna Lärargalan”.

Lärargalan är en stiftelse som uppmärksammar landets alla lärare som gör avgörande insatser på skolorna och skillnad för sina elever. Galan hålls årligen varje höst och i år blir det den 12 november. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt