Annons:

UF-företag från Hultsfred vidare i SM-kvalet – klart för länsfinal

Godmorgon UF har tagit sig vidare i SM-kvalet. Foto: Privat

UF-företag från Hultsfred vidare i SM-kvalet – klart för länsfinal

Godmorgon UF från Hultsfreds gymnasium är klart för länsfinal. Väl där har de chansen att ta sig vidare till SM i Stockholm.
– Jag vet att det är fem andra mycket duktiga företag som också har gått vidare, men jag tror på oss, säger Tilda Föghner, en av tre i Godmorgon UF.

Annons:

Godmorgon UF erbjuder en kokbok på ungefär 60 sidor med snabba och enkla frukostrecept som framför allt är riktade till personer som inte äter frukost men även till frukostälskare för att inspirera till nya och fräscha recept.

Detta verkar vara en idé som tilltalar många. För en tid sedan vann UF-företaget från Hultsfreds gymnasium, som drivs av Moa Nilsson, Wilma Nilsson och Tilda Föghner, idénästet i Västervik. Deras UF-företag är dessutom ett av tre som kan utses till Årets UF-företag i Hultsfreds kommun.

Bra produkt och röd tråd

Nu har de dessutom, som ett av sex UF-företag, tagit sig vidare till nästa steg i SM-kvalet, som också kan ses som länsfinal. Den hålls i Kalmar den 20 mars.

– Vi ska ha en presentation för en jury samt en bedömning av vår monter. Därefter har vi chansen att gå vidare till Stockholm och SM och få representera Kalmar län där, säger Tilda Föghner.

Hur ser du på era chanser att gå vidare?

Jag vet att det är fem andra mycket duktiga företag som också har gått vidare, men jag tror på oss. Vi har en bra produkt och en ”röd tråd” i vårt företag. Ser vi till att förbereda oss väl och får fram en bra monter inför mässan tycker jag att våra chanser för att gå vidare ser bra ut. Dock krävs det hårt arbete för det såklart.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt