Annons:

GP-biljetter lottas ut när kommunen förlänger avtalet

Hultsfreds kommuns sponsringsavtal med Målilla MK kring de kommande GP-tävlingarna förlängs och anslaget höjs. Foto: Jakob Karlsson

GP-biljetter lottas ut när kommunen förlänger avtalet

Hultsfreds kommun fortsätter att sponsra GP-tävlingen i speedway de kommande tre åren. Stödet höjs från 120 000 till 170 000 kronor och kommunen får 40 biljetter att lotta ut till kommuninvånare och anställda.

Annons:

Det var på kvällens kommunfullmäktigesammanträde som ledamöterna sa ja till att kommunen tecknar ett nytt sponsoravtal med Målilla MK för GP-tävlingarna de kommande två åren och det finns en automatisk förlängning på ett år. 

Avtalet förlängs under förutsättning att optionen om ytterligare ett år i avtalet mellan Målilla MK och BSI Speedway faller in. 

Det nya avtalet innebär ett årligt stöd på 170 000 kronor och pengarna tas ur kommunfullmäktiges konto för oförutsedda utgifter. Det nya sponsringsavtalet innehåller ett utökat innehåll då kommunen får synas på storbildsskärmen vid ett antal tillfällen och tilldels 40 biljetter att lotta ut till kommuninvånare och anställda. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt