Annons:

Fastighetsbolag expanderar med nytt hyreshus i Virserum

Virserum Bostäder & Fastigheter AB fortsätter sin expansiva resa och har köpt ytterligare ett hyreshus. Foto: Ossian Mathiasson

Fastighetsbolag expanderar med nytt hyreshus i Virserum

Virserum Bostäder & Fastigheter är inne i expansiv fas. Nu har de köpt ytterligare ett hyreshus med både lägenheter och lokaler i Virserum. 
– Vi har även planer på att bygga några lägenheter till i huset, säger Christofer Sakshaug. 

Annons:

De aktiva entreprenörerna Christofer Sakshaug och Oscar Andersson, som driver Virserum Bostäder & Fastigheter AB, har mycket på gång. De har gjort om den stora vårdfastigheten Ekängen till både seniorboende med 13 lägenheter och vandrarhem med tre lägenheter. 

Bolagets senaste expansionssatsning är att de har köpt ytterligare ett hyreshus med tre lägenheter och två kontor i Virserum. 

– Vi känner att vi vill expandera och växa. Vi är i en expansiv fas och har på ett år gått från tre till 50 lägenheter, säger Christofer Sakshaug och berättar vidare:

– Vi planerar även att ansöka om bygglov och bygga ytterligare tre lägenheter i samma hus. Det finns sådan potential och det kommer inte påverka de nuvarande lägenheterna. Om vi får tillståndet blir det sex lägenheter.

Stort intresse för seniorboendet

På Ekängens seniorboende erbjuds moderna bostäder med extra trygghet och gemenskap för personer som har fyllt 60 år och intresset är så här långt stort. 

– Vi har folk från Norrbotten i norr och Skåne i söder som har visat intresse för seniorboendet och ska flytta in. Både konsthallen och naturen är aspekter som drar ett stort intresse. Den första hyresgästen flyttar in på seniorboendet i mars och nu gör vi ordning det sista på seniorboendet, säger Sakshaug. 

Vandrarhemmet består av tre lägenheter som är utrustade med eget kök och badrum med tvättmaskin och torktumlare. 

– Vi har folk som bor på vandrarhemmet. Det är tre hotellägenheter med självhushåll som är populära. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt