Annons:

EKÄNGEN BLIR SENIORBOENDE I JANUARI: ”SJÄLVKLAR DEL”

Virserum Bostäder & Fastigheter AB skapar ett seniorboende på Ekängen i Virserum. Foto: Privat

EKÄNGEN BLIR SENIORBOENDE I JANUARI: ”SJÄLVKLAR DEL”

Frågorna och spekulationerna har varit många kring vad som ska hända på Ekängen i Virserum.
Nu kommer svaret. Virserum Bostäder & Fastigheter gör om den stora vårdfastigheten till seniorboende.
– Det blir 13 lägenheter och tre gemenskapsrum, säger Christofer Skashaug från fastighetsbolaget.

Annons:

I oktober rapporterade Dagens Hultsfred om att Virserum Bostäder & Fastigheter köpte vårdboendet Ekängen i Virserum.

”Det är redan nu uthyrt till ett vårdföretag och de har delar av byggnaden. Vi har delar av byggnaden till det vi ska dra igång. Det är vårt nästa steg, att få igång vår egna verksamhet i vårdboendet”, sa Christofer Sakshaug till DH i oktober. 

"Erbjuder moderna bostäder"

Då ville han inte gå in på vad det rörde men nu kommer Christofer Sakshaug, som äger fastighetsbolaget tillsammans med Oscar Andersson och Redouan El Amrani, med nyheten om att de satsar på ett seniorboende med 13 lägenheter och tre gemenskapsrum på Ekängen. 

– För oss på Virserum Bostäder & Fastigheter är det viktigt att alltid kunna erbjuda ett brett utbud av bostäder för olika önskemål och behov. Seniorboendet är därför en självklar del av vårt erbjudande. På Ekängen seniorboende erbjuder vi moderna bostäder med extra trygghet och gemenskap för dig som fyllt 60 år. Här bor du precis som i en vanlig hyreslägenhet och du söker bostaden direkt hos oss. Skillnaden är att vi har byggt in lite mer omtanke i form av tillgänglighetsanpassning, bemanning samt sällskapsrum för aktiviteter och trevligt umgänge, säger Christofer Sakshaug. 

Tanken är att boendet invigs i januari 2020. Boendet kommer ha möjlighet till avkoppling i dess relaxavdelning med bastu och jacuzzi och tillgång till boulebana och idrottshall. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt