Annons:

PROLYMPIA OCH VSGF I NYTT SAMARBETE – ISHALLEN BYTER NAMN

Virserums SGF:s ishall byter namn till Prolympiahallen då parterna (VSGF och Prolympia) har gått in i ett nytt samarbete. Foto: Ossian Mathiasson

PROLYMPIA OCH VSGF I NYTT SAMARBETE – ISHALLEN BYTER NAMN

Prolympia och Virserums SGF kliver in i ett nytt samarbete för att främja idrotten i Virserum. Ishallen i Virserum får också nytt namn. 

Annons:

I dag presenterade Prolympia och Virserums SGF en nyhet i sitt samarbete. Fokus ligger på att främja idrotten på orten där både parterna arbetar för att främja den fysiska aktiviteten och att barnen ska fortsätta med sin idrott så länge som möjligt. 

De ska arbeta för att eleverna får optimala förutsättningar att kombinera sitt idrottsintresse med sin skolgång. 

”På Prolympia strävar vi efter ett nära samarbete med idrottsrörelsen och föreningslivet. Detta för att väcka nyfikenhet och stimulera eleverna så att de bibehåller sitt idrottsintresse så länge som möjligt men även att de får möjlighet att utvecklas som människor och idrottare”, säger Tina Bågenhammar, rektor på Prolympia, i ett pressmeddelande. 

Ishallen byter namn

Tanken är att idrottsföreningen och skolan ska nyttja varandra faciliteter på ett mer effektivt sätt. Som en del i detta byter VSGF:s ishall namn till Prolympiahallen och det tidigare ishallsnamnet Modighallen försvinner.

”Vi är glada att gå in i en ny samarbetsutveckling med Prolympia. Vi hoppas att flera barn skapar intresse för idrott och att vi tillsammans kan arbeta för att så många som möjligt bibehåller sitt idrottsintresse så länge som möjligt med alla de mervärden det innebär”, säger Roger Leek i styrelsen för VSGF.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt