Annons:

Politiker vill få lägesuppdatering för fiberprojekten: ”Hör ingen information

Vad händer med fiberprojekten i Hultsfreds kommun? Det vill Lennart Davidsson (KD) att kommunalrådet Lars Rosander (C) svarar på. Foto: Pixabay

Politiker vill få lägesuppdatering för fiberprojekten: ”Hör ingen information"

Lennart Davidsson (KD) har laddat en fråga om fibersatsningar i Hultsfreds kommun till kommunalrådet Lars Rosander (C) inför måndagens fullmäktigesammanträde.
– Jag vill få en uppdatering om hur läget ligger till, säger han. 

Annons:

Lennart Davidsson (KD) vill helt enkelt veta hur det går med fiberprojekten i Hultsfreds kommun och hoppas att Lars Rosander kan ge svar på tal på måndag kväll.

– Jag vill bara ha en redovisning och en lägesorientering, säger Lennart Davidsson. 

Varför?

– Det hörs så väldigt lite kring dessa frågor just nu. Jag vill få fart på det och det är viktigt att det händer något på landsbygden. Det är landsbygden som ligger i fas med fiber. Det är också en fråga som hänger ihop med min motion angående inventeringen av ödehusen på landsbygden. 

Tänker du på Open Infras projekt på landsbygden i de södra kommundelarna?

– Jag hör från olika håll att det har gått i stå och folk ringer och undrar vad som händer. Man hör ingen information och det kan vara bra att Rosander i fullmäktige redovisar hur läget ligger till. Det är bara en lägesuppdatering som jag vill ha svar på så jag ställer ingen mot väggen. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt