Annons:

Ny musikkväll ska ge ännu mer pengar till kampen mot barncancer

The Truffle Valleys Boys blir dragplåstret i comebacken för Country mot Cancer. Foto: Pressbild

Ny musikkväll ska ge ännu mer pengar till kampen mot barncancer

Smålands Country Clubs arrangemang för Barncancerfonden har varit stora framgångar. Nu återupplivas konceptet när bandet Truffle Valley Boys kommer till Vimmerby.

Annons:

Konceptet bygger på en frivillig entrépeng och kallas för Country mot Cancer. Under de tillfällen som arrangerades före pandemin – alla i Södra Vi – fick man ihop totalt 80 000 kronor.

Nu har det äntligen blivit dags igen och denna gång blir spelplatsen hos Komedianterna i Vimmerby där det blir dubbla spelningar med The Truffle Valley Boys den 14 augusti.

– Vi räknar inte med riktigt så höga summor i år, men jag blir gärna motbevisad..., säger Marcus Thell, viceordförande i Smålands Country Club.

"En perfekt kombination"

Truffle Valley Boys kommer från Italien och bildades 2014.

– Det är ett bluegrassband från Italien. Bara det gör att det är värt att se dem! De är otroligt bra, och kör allting tidsenligt från sent 1950/tidigt 1960-tal. Både instrument, musik, kläder - rubbet! Det är som om vi tagit en tidsmaskin och hämtat hit ett amerikanskt bluegrassgäng från bergen i Tennessee anno 1950-nånting. Jag är övertygad att de kommer göra succé även i Vimmerby. Akustisk musik i Komediantens fina intima miljö och akustik kommer vara en perfekt kombination, säger Thell.

Antalet platser är begränsade och alla entrépengar kommer att få till Barncancerfonden.

– Vi i Smålands Country Club och Komedianterna hoppas på två fullsatta spelningar – och vill du vara säker på att få plats rekommenderas att ni föranmäler er till ordförande Lasse Thell. I och med det frivilliga inträdet har alla råd och är välkomna! Alla pengar som samlas in på plats går till Barncancerfonden, för bandets kostnader har redan täckts upp av flertalet sponsorer - vilket vi är tacksamma för, säger Marcus Thell. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagenshultsfred.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt