Annons:

Företaget går på offensiven och anställer affärsrådgivare:

Johan Svensson, kontorsenhetschef på Ludvig & Co, gläds över att företaget har anställt Martina Ärleskog som ny affärsrådgivare. Foto: Ossian Mathiasson

Företaget går på offensiven och anställer affärsrådgivare: "En tjänst som jag ville ha"

Ludvig & Co fortsätter satsa i norra Kalmar län och får allt fler ben att stå på. Målillabon Martina Ärleskog har anställts som ny affärsrådgivare. 
– Det dök upp en tjänst som jag ville ha. Det är en jätterolig satsning och jag tycker att det är så roligt att Ludvig & Co gör den och att jag får vara en del av den, säger hon. 

Annons:

Redovisnings- och rådgivningsföretaget Ludvig & Co går på offensiven och har plockat in Martina Ärleskog som ny affärsrådgivare. Hon började sin anställning den 1 mars. 

– Det är en del av utvecklingen som vi har påbörjat. Vi gör det för att fortsatt kunna stötta våra kunder i deras utveckling och hela näringslivet i norra Kalmar län behöver mer stöttning för att kunna utvecklas ännu mer. Vi har sedan tidigare inte haft en specifik person på affärsrådgivning, men flera av dagens medarbetare har jobbat med det på en liten del av sin tid. För att få riktig fart i det så har vi gjort en satsning med en heltidstjänst i norra Kalmar län. Det kommer bli uppdrag i hela länet även om hon är stationerad i Vimmerby, säger Johan Svensson, kontorsenhetschef på Ludvig & Co. 

"Pionjärer i regionen"

Martina Ärleskog har jobbat i flera olika roller på bank i närmare 20 år och samlat på sig mycket erfarenhet. Hon ser med tillförsikt fram emot det nya jobbet på Ludvig & Co. 

– Det är spännande när man satsar på att göra något nytt. Det är inte färdigt och klart på första arbetsdagen utan det blir vad vi själva gör det till och vad det finns för behov inom näringslivet. Vi vet att behovet finns men vet inte exakt hur det ser ut, säger Martina Ärleskog. 

Johan Svensson känner att satsningen på en affärsrådgivare blir en väldig styrka för näringslivet i framför allt Vimmerby, Hultsfred, Västervik och Valdemarsvik. 

– Vi har jobbat med att få till den här satsningen på just affärsrådgivning och nu är vi pionjärer i regionen. Mina kollegor i Kalmar och Oskarshamn har redan varit på mig om att de har de här behoven säger Johan Svensson. 

"Jag tror på idén"

Martina Ärleskog ska i sin nya roll som affärsrådgivare jobba med bland annat företagsledning, affärsutveckling och ekonomistyrning.

– Det är beroende på var man är med sin näringsverksamhet. De allra flesta företagare har någon form av tanke om vad man vill uppnå med sitt företag, men man hinner inte riktigt med. Är du ny som företagare har man vissa saker att göra och har du drivit ditt företag i 20 år så har man andra saker att göra. Det är inte jag som levererar alla lösningar utan jag hjälper till som rådgivare och säger vad man behöver tänka på och göra, säger Martina Ärleskog. 

Det är en tjänst som Ludvig & Co vänder sig till alla med. Ärleskog kommer ingå i ett affärsrådgivningsteam i Sverige och jobba i hela Kalmar län. 

– Jag hade inte suttit här om jag inte hade tyckt att det skulle bli jättebra. Jag tror på idén och tycker om företagets utveckling med att stå på flera olika ben. Man använder all den kompetens och all den kunskap i bokföringsarbetet och gör ännu mer för kunderna. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt