Annons:

  • Öppningspremiär: Hyllade initiativet –

    Kristina Björklund från Silverdalen var nyfiken på butiken "Sko" som öppnade på måndagen. "Jätteroligt att det öppnar en skobutik. Det är så mycket tyvärr som handlas online nu för tiden", sa hon. Foto: Lotta Madestam

  • Öppningspremiär: Hyllade initiativet –

    Tuan Dinh öppnade sin skobutik på måndagen. Här tillsammans med Delnaz Tajik som anställts på halvtid. Foto: Lotta Madestam

  • Öppningspremiär: Hyllade initiativet –

    Skobutiken kommer att ha skor till alla åldrar och kön, men det kommer mest att fokuseras på skor till barn och dam. Han vill inte att barnfamiljerna i Hultsfred ska behöva åka långt för att kunna köpa skor. Foto: Lotta Madestam

Öppningspremiär: Hyllade initiativet – "Är så mycket nätshopping"

Nu har Tuan Dinh öppnat sin butik Sko. På måndagen var det premiär och Kristina Björklund visade tydligt vad hon tyckte om initiativet.

Annons:

Efter att Tuan Dinh haft en förinvigning för kollegor och medlemmar på Nordic Wellness, där han också jobbar, var det dags för offentlig öppning på måndagen.

Dörren slogs upp till den totalrenoverade lokalen på Hagadalsgatan 8, där Dagens Hultsfred hälsade på när arbetet just inletts.

Hur känns det nu, när du är i mål?

– Det känns jättebra. Och spännande. Jag har lagt ner hårt arbete på att renovera lokalen i två och en halv månad, så det känns skönt att äntligen vara igång.

Mycket online

Kristina Björklund från Silverdalen var en av de som var nyfikna på den nya skobutiken som kort och gott fått namnet ”Sko”.

Hon var positiv till Tuans initiativ.

– Man blir glad över att det görs en satsning. Shopping är alltid kul. Så jag är jätteglad över att det öppnar en skobutik i Hultsfred. Det är så mycket tyvärr som handlas online nu för tiden, det är så tråkigt.

Större utbud

Det är långt många fler än Kristina Björklund som sagt till Tuan Dinh att de uppskattar hans initiativ.

Nu hoppas han att butikens läge ska vara positivt, mitt i centrum där många rör sig i anslutning till Coop-parkeringen.

– Nu behöver jag bara utöka utbudet. Det kommer undan för undan när det blir aktuellt att köpa in höstskor. Men nu ville jag inte vänta längre med öppningen.

Så här långt har Tuan anställt en person, Delnaz Tajik, som kommer jobba halvtid utöver den tiden som Tuan själv jobbar.

– Jag kan hålla rätt fördelaktiga priser på skorna tack vare att det är jag själv som äger lokalen. Det hade aldrig gått annars, om jag varit tvungen att betala hyra.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt