Annons:

HOTELLET STORSATSAR PÅ ATT BYGGA SPAANLÄGGNING

Vimmerby Stadshotell utvecklar verksamheten och bygger spaanläggning i källaren. Invigningen är planerad till nästa sommar. Foto: MostPhotos

HOTELLET STORSATSAR PÅ ATT BYGGA SPAANLÄGGNING

Vimmerby Stadshotells källare har varit stängd för besökare i över 20 år. Nu ska verksamheten utvecklas och lokalerna görs om till spaanläggning. 

Annons:

Det var under våren som stadshotellets ledning fattade beslut om att göra om källarlokalerna till spaanläggning. 

Lokalerna kommer inrymma bubbelpool, varm källa samt olika typer av bastumiljöer. Det blir även omklädningsrum, bar- och loungedel. Planen är att invigningen ska kunna hållas i anslutning till sommarsäsongen 2023. 

"Vi är otroligt glada att kunna presentera denna nyhet som vi tror kommer uppskattas av våra hotellgäster och boende i närområdet. Vi har bakom kulisserna under våren och sommaren jobbat med planering och detaljer. Tanken är att vårt spa skall vara tillgängligt för både övernattande gäster samt dagspa-besökare. Dagspa tänker vi kan passa vid olika typer av tillfällen såsom födelsedagar, möhippa/svensexa eller kanske bara ett par vänner som vill ha en härlig dag tillsammans. Samarbetet med Hudvårdskompaniet kommer fördjupas och en öppning direkt från deras lokal till vår nya spadel ska göras", säger hotellchefen Martina Andersson i ett pressmeddelande. 

"Blir ännu mer komplett"

Verksamheten utvecklas och Martina Andersson hoppas att satsningen gör att hotellet blir en året runt-destination för privatresenärer.

"Ett högkvalitativt hotell som blir ännu mer komplett med restaurang, konferens- och nu även spaanläggning", säger Martina Andersson. 

Vad ligger investeringen på?

– Prislappen håller vi för oss själva, men det är en satsning som kostar en del pengar. Jag är säker på att det kommer bli bra och ägarna kommer satsa på inredningen och känslan i lokalen så det blir i stil med restaurangdelen. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt