Annons:

LOKALA FÖRETAGARE GÅR IHOP OCH ÖPPNAR FIK I CENTRUM

Guldkringlan kommer öppna fik tillsammans med Mike Pinar i centrala Vimmerby. Foto: Privat

LOKALA FÖRETAGARE GÅR IHOP OCH ÖPPNAR FIK I CENTRUM

Bageri Guldkringlan har under lång tid varit intresserade av att öppna ett konditori. Nu kommer det bli verklighet i centrala Vimmerby. I samarbete med Mike Pinar kommer det öppnas ett fik i La Plazas lokaler under våren. 

Annons:

Det var strax efter lunch på onsdagen som Joakim och Percy Hesselgård på Bageri Guldkringlan och Mike Pinar på La Plaza bjöd in till pressträff i La Plazas lokaler i centrala Vimmerby.

– Det händer otroligt spännande saker. Vi kollar alltid på nya vägar och nya sätt för att vi ska kunna utveckla vårt företag. Det vi har sett under ett bra tag är att många kunder efterfrågar att kunna sitta och fika och äta våra saker. Det vi har nu är att vi har en butik där man går in och handlar och går därifrån, säger Joakim Hesselgård. 

Bageri Guldkringlan kommer öppna ett fik i La Plazas lokaler i centrala Vimmerby.

– Vi har under lång tid tittat på både lokaler och möjligheter för hur vi kan utveckla någonting och kom i kontakt med Mike (Pinar). Vi kommer inleda ett samarbete tillsammans och det blir ett ganska stort samarbete där vi kommer öppna upp ett fik med 60 sittplatser inomhus och totalt 120-130 sittplatser under sommaren.  Vi kommer öppna ett fik i nära samarbete med Mike och vi kommer ha ett fullsortiment med våra produkter, säger Joakim Hesselgård. 

Tanken är att fiket ska öppna i början av maj. 

En längre artikel kommer på sajten under eftermiddagen. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt