Annons:

Olaf och Robin satsar på kontorshotell i Virserum

Olaf Lindström och Robin Danielssons kontorshotell i Virserum har dragit igång. Foto: Privat

Olaf och Robin satsar på kontorshotell i Virserum

Olaf Lindström och Robin Danielsson har dragit igång ett kontorshotell i Virserum och de första gästerna dyker upp inom kort.
– Om man tycker att det är tråkigt att jobba hemifrån så vill vi visa folk att man kan jobba på ett kontorshotell, säger Olaf Lindström i Fabor AB.

Annons:

Fabor AB, som står för fastighetsbolaget Olaf och Robin, har lanserat ett helt nytt koncept för Virserum som är i sin linda. 

Om man är i behov av en kontorsplats och inte vill hyra ett helt kontor med långa uppsägningstider har Virserumsduon hittat en lösning. Man kan hyra en skrivbordsplats eller sitt eget skrivbord som man själv har tillgång till. 

– Trenden med att dela kontor finns i storstäderna så jag och min kollega (Robin) har pratat om att det vore en kul grej att testa även i Virserum. Man kan hyra en skrivbordsplats under Handelsbanken i centrala Virserum och vi har fyra skrivbordsplatser, säger Olaf Lindström. 

Har tillgång till fyra platser

Lindström jobbar en hel del inom IT och har suttit på kontorshotell, vilket är en populär grej som han vill testa i Virserum. 

– Vi testar och ser. Det är en kul grej att ta till Virserum, säger Lindström. 

Vilken målgrupp riktar ni er mot?

– Vi riktar oss till småföretagare eller frilansare som inte vill jobba hemifrån. Här betalar man per månad och det är ingen uppsägningstid. Vi fixar med skrivare och internet. Vi börjar med fyra platser och får se om vi utökar. 

Kontorshotellet drog igång nyligen och är en ny företeelse i Hultsfreds kommun. 

– Det är ganska nytt, det är bara några dagar sedan vi körde igång det. Intresset är stort och många Virserumsbor säger att det är en kul grej att satsa på, säger Lindström och fortsätter:

– Vi vill visa folk att man kan jobba på ett kontorshotell om man tycker att det är tråkigt att jobba hemifrån. Man kan få kollegor och behöver inte binda upp sig på lång tid. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt