Annons:

Hon öppnar egen frisörsalong i Målilla: ”Ypperligt tillfälle för mig

Målillabon Jennifer Nilsson öppnar frisörsalong i Målilla under våren. Foto: Privat

Hon öppnar egen frisörsalong i Målilla: ”Ypperligt tillfälle för mig"

I vår slår Målillabon Jennifer Nilsson upp portarna för allmänheten till Målillas enda frisörsalong.
– Jag tjatar på min sambo att jobba fort, säger Jennifer Nilsson och skrattar. 

Annons:

24-åriga Jennifer Nilsson kan från och med nu titulera sig som egenföretagare. Hon ska förverkliga sin dröm om att starta en egen frisörsalong i Målilla. 

Salongen kommer vara i Postens gamla lokaler i Målilla, där Målilla Måleri just nu befinner sig, och renoveringen pågår för fullt. När Dagens Hultsfred når Jennifer Nilsson på måndagseftermiddagen målar hon och sambon panel i den kommande frisörsalongen. 

– Att starta min egen frisörsalong är något som jag har tänkt på ett bra tag. Jag gick på mammaledighet i maj men kände ganska snabbt att jag saknade att jobba, säger Jennifer Nilsson. 

"Ypperligt tillfälle för mig"

I maj förra året köpte hennes pappa fastigheten i Målilla och kom med idén att det skulle bli en bra lokal för hennes frisörsalong. 

– Då började jag tänka ännu mer på det och sa till mig själv att jag ska köra på det. Det finns ingen frisörsalong i Målilla så det är ett ypperligt tillfälle för mig. Lokalen har stått tomt och det blev perfekt för mig. Det är en bra lokal, som varken är liten eller stor, och den skapar en mysig känsla. 

Hon siktar på att öppna upp frisörsalongen så fort renoveringen är färdig och räknar med att det blir i mars eller april.

– Under detta år kommer jag att kombinera jobb med fortsatt mammaledighet så jag kommer mest ha öppet kvällar och någon lördag i månaden. 

"Fick bra respons på inlägget"

Hon har jobbat som frisör på Intermezzo i Hultsfred sedan 2014 och blev behörig frisör två år senare. 

Hur tror du att det kommer gå i Målilla?

– Det känns verkligen spännande. Jag fick bra respons på Facebookinlägget så jag är nästan i chock. Det är kul att folk tycker att det är bra och det är bra att det händer något i Målilla så allt inte dör ut. Jag är spänd och vill börja jobba nu. Jag tjatar på min sambo att jobba fort, säger han och skrattar. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt