Annons:

Nu har Målillaborna fått en ny frisör:

Jennifer Nilsson har öppnat sin egen frisörsalong i Målilla. Foto: Privat

Nu har Målillaborna fått en ny frisör: "Många som är glada"

Jennifer Nilsson har nyligen öppnat frisörsalong i Målilla. Trots att frisörsalongen än så länge är i uppstartfasen har kundunderlaget varit bra.
– Kunder bokar hela tiden klipptider, säger Jennifer Nilsson. 

Annons:

Jennifer Nilsson öppnade efter flera månaders ombyggnation upp sin egen frisörsalong ”Jennifers Hårfix” i en del av Postens gamla lokaler i Målilla precis i början av april. 

– Jag öppnade frisörsalongen den 1 april. Planen var att öppna i månadsskiftet mars-april så det blev ganska exakt, säger Jennifer Nilsson. 

Hon har alltid velat driva en egen frisörsalong och när hennes pappa köpte fastigheten i Målilla kom han med idén att det skulle bli en bra lokal för hennes frisörsalong. Renoveringen har pågått under hela våren och nu har Målillaborna en ny frisör på orten. Sedan några år tillbaka driver Caroline Elfving "Carolines hemklipp" i Målilla. 

– Vi har gjort om nästan allting. Hantverkarna har haft press på sig och blev färdiga dagen före öppning. De skötte sig bra och jag är nöjd med resultatet. Det är många som har varit med och hjälpt till, säger Jennifer Nilsson. 

"Jag är fullbokad"

Hon har fått fin respons från kunderna som har kommit till klippstugan under de första veckorna.

– Kunder har hela tiden bokat klipptider. Jag är fullbokad, det trodde jag inte på förhand. 

Hur påverkas ditt arbete av coronakrisen?

– Det går rätt bra trots att det är svåra tider. Jag är ensam i salongen och har inte så mycket spring så jag tror att det är min lilla räddning. Det är klart att jag är orolig och det viktigaste är att kunderna känner sig trygga när de kommer till mig. Jag jobbar inte om jag eller någon i min familj har förkylningssymtom, då är jag hemma och bokar om kunderna. Jag räknar med att kunderna gör samma sak. 

"Många som är glada"

I och med Jennifers satsning i Målilla har ortsborna ytterligare en frisör att gå till. 

– Jag märker att det är många som är glada och äldre personer vågar gå ut. De känner sig trygga med att det inte är så mycket spring och att jag är själv i salongen.

Just nu kombinerar hon jobb med fortsatt mammaledighet och har öppet flera kvällar i veckan och varannan lördag. 

– Efter sommaren är tanken att ha öppet två hela dagar samtidigt som jag har kvar tider på kvällar och helger, jag märker att det är tider som uppskattas. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt