Annons:

Virserumsbutiken har blivit toppmodern – invigs efter ombyggnation

RingUp/Dackebygdens Elektronik i Virserum har utrustats med toppmodern inredning och nytt golv. I dag invigs den numera toppmoderna butiken. Foto: RingUp/Dackebygdens Elektronik

Virserumsbutiken har blivit toppmodern – invigs efter ombyggnation

Virserumsbutiken RingUp/Dackebygdens elektronik har fått ett rejält ansiktslyft. I dag invigs butiken efter den senaste tidens ombyggnation. 
– Det har gått i ett under de senaste månaderna, säger vd:n André Bjälefors. 

Annons:

Virserumsbutiken har verkligen stått för en storsatsning under den pågående coronapandemin och investerat några hundratusen kronor på att utveckla butiken med ny toppmodern inredning och nytt golv. 

Efter några månader av ombyggnad har Virserumsbutiken fått ett rejält ansiktslyft som kommer invigas på lördagseftermiddagen. 

– Vi kommer ha öppet hus och bjuda på både kaffe och tårta under fyra timmar på lördagseftermiddagen. Det ska vara fint väder och vi följer anvisningarna vad gäller covid-19. Vi tar in max sex personer åt gången så vi kommer släppa in besökare i omgångar, säger André Bjälefors. 

"Ett jättestort lyft"

Det är Järnforsen-företaget Smålandsinredningar som har inrett butiken med ett inredningskoncept som är i nivå med en butik i storstädernas gallerior. Butiken har bland annat utrustats med nya skåp, nya väggdelar, ny tv-avdelning och nytt golv. 

Kunderna får numera en ny, fräsch och upprustad butik att besöka i Virserum och André Bjälefors är nöjd med resultatet. 

– Jag känner mig jättenöjd med resultatet. Det känns kul. Det har blivit ett jättestort lyft med att vi har fått ett nytt golv som jag alltid har önskat mig. Golvet var gammalt och dåligt. Vi har lagt nytt trägolv i tv-avdelningsrummet och heltäckningsmatta i rummet med data och telefoni, säger André Bjälefors och fortsätter:

– Kunderna, som har varit inne i butiken, tycker att det är en stor skillnad. För oss betyder butikens ansiktslyft massor. Det blir en nytändning och jag hoppas att kunderna ska hitta till oss, tycka att det är kul att komma in och handla och se att vi satsar på butiksfrämjandet i Virserum. Det kostar en del att göra det, men vi gör det för kundernas skull och att de ska hitta till oss och tycka att det är bra och trevligt. Vi visar att vi satsar på orten och att vi vill vara kvar. Vi har inga planer på att flytta eller stänga, säger André Bjälefors. 

Retrobelysningen blir kvar

Att installera ny belysning har varit butikens sista steg men där har Bjälefors fått tänka om lite grann. 

– Jag har fått viss kundrespons på etapp tre när det gäller byte av belysning. Många har sagt att det är coolt med retrobelysning i form av lysrörsarmaturer så vi går från vanliga lysrör till LED-lysrör. Det är inte vanliga lysrörsarmaturer utan de är hängande och hopbyggda i en hel kedja. Det är kunderna som har sagt det till oss, annars hade vi tänkt byta ut all belysning. Vi väntar på att alla LED-lysrör ska levereras. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt