Annons:

Brittisk artist gör turnéstopp i Storebro –

Brittiska countryartisten Ags Connolly gör en spelning i Storebro under sin Sverigeturné. Foto: Pressbild

Brittisk artist gör turnéstopp i Storebro – "Bokade blixtsnabbt"

För första gången är den brittiska countryartisten Ags Connolly på turné i Sverige. En av fem spelningar blir i Storebro, genom ett samarbete mellan Smålands Country Club och Storebro Byggnadsförening.

Annons:

Ags Connolly, som så här långt gett ut fem album sedan han skivdebuterade 2014, är en artist som fått uppmärksamhet och uppskattning för sin traditionella countrymusik i både USA och runt om i Europa.

Under hans Sverigeturné blir det ett stopp i Storebro, för en matinéspelning i Gillestugan på söndag.

– När vi fick nys om att Ags skulle komma till Sverige var vi blixtsnabba att visa vårt intresse. Tidigare har vi haft diskussioner med honom om att ta över honom i vår regi, så det var jättekul nu när han ändå skulle komma till landet för ett par spelningar och vi kunde få honom till Småland, säger Marcus Thell, vice ordförande i Smålands Country Club.

Långväga resenärer

En av de fem spelningar han gör i Sverige är redan utsåld och till spelningen i Storebro har det, enligt arrangörerna, kommit in föranmälningar från ett par långväga resenärer.

– Detta blir mitt första besök i Sverige, så jag ämnar spela ett brett spektrum av låtar från alla mina album och berätta historier som britterna tröttnat på vid det här laget, men också testa lite nya alster, säger Ags Connolly inför sitt besök i Storebro.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt