Annons:

Cirkus Cirkör kommer tillbaka –

Cirkus Cirkör kommer till Målilla med showen Trassligt, med artisterna Anna Saskia Stickler, Ben Collis och Elisabeth Künkele. Foto: Alex Hinchcliffe

Cirkus Cirkör kommer tillbaka – "Barnen ville inte gå hem"

Cirkus Cirkör kommer till Skeppet med sin show Trassligt som handlar om hjälpsamhet, tillit och om rätten att vara sig själv.

Annons:

– Vi har haft de här en gång tidigare på ett skollov, och det var väldigt uppskattat av barnen, säger föreståndaren Asta Pettersson som är tacksam att flera företag på orten ställer upp och sponsrar. För det är en rätt kostsam show.

– Utöver det har vi fått ett överskott på loppisen, som går tillbaka till verksamheten och vi tycker om att ha ett program för både yngre och äldre, tillägger hon. Det här är Cirkus Cirkörs enda föreställning i Kalmar län. Det tycker jag är roligt att kunna erbjuda den här i Målilla.

Prova på

På fredag är det dags igen, då får man träffa tre karaktärer som tillsammans lyfter, stödjer och snurrar varandra genom det virrvarr som livet är.

Genom lindans, parakrobatik och jonglering tar artisterna med publiken på en cirkusupplevelse som sätter igång tankar och idéer. Med en tanke kring ”vem är jag utan andra och vad kan vi uppnå tillsammans?”

– Efter showen och lite paus är det cirkus-prova-på och det var mycket, mycket uppskattat förra gången. Barnen ville inte gå hem, säger Asta Pettersson.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt