Annons:

Socialdemokraterna knackar dörr i kommunen – började i kväll

Lizette Westerlund, Dan Torkelsson och Hani Dakkak är några av S-ledamöterna i Hultsfreds kommun som knackar dörr för att möta väljarna och öga mot öga berätta om sin politik. Foto: Privat

Socialdemokraterna knackar dörr i kommunen – började i kväll

Inför höstens val kommer Socialdemokraterna i Hultsfreds kommun knacka dörr för att möta sina väljare.
– Det är ett bra sätt för oss att möta medborgarna, säger Dan Torkelsson (S).

Annons:

Valrörelsen är igång. Partiarbetare från Socialdemokraterna knackar dörr i bostadsområdena i Hultsfreds kommun och i kväll sökte de upp invånare i Virserum. 

Det var starten på partiets dörrknackningskampanj och under april månad ska de knacka dörr i Virserum en gång i veckan. 

– Vårt mål är att träffa så många kommuninvånare som möjligt, möta väljarna och öga mot öga berätta om vår politik. Står man i sitt hem och pratar om politik blir man mer bekväm, säger Dan Torkelsson. 

Ska träffa tusentals kommuninvånare

Han sitter med i Socialdemokraternas valkommitté tillsammans med partikollegorna Hani Dakkak och Lizette Västerludn, som är ansvariga för hur partiets valarbete ska se ut och engagera medlemmarna så de är ute och visar sig bland medborgarna. 

– Vi vill få egen majoritet och att Tomas Söreling blir nytt kommunalråd. Vi räknar med att vi ska träffa mellan 3 000 och 5 000 personer under denna kampanj och vi ska vara i alla orter i kommunen. Vi börjar i Virserum under april och fortsätter sedan till Hultsfred, säger han. 

Vad är fördelen med att ringa på hemma hos kommuninvånarna?

– Här hamnar hyresgästen eller husägaren och politikernn på samma plan. Man har möjlighet att stänga dörren eller ha ett samtal. Vi vill inte tränga oss på. Vi är ett av de största partierna i kommunen och vi vill visa vår styrka. Vi står för alla människors lika värde, ordning och reda med migrationspolitiken samt bra skola, vård och omsorg, säger han.    

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt