Annons:

S-politiker vill ha enhetliga välkomstskyltar till alla orter

Lena Hasting vill tillsammans med Tomas Sörelimg ha enhetliga välkomstskyltar till alla orter i Hultsfreds kommun. Foto: Ossian Mathiasson

S-politiker vill ha enhetliga välkomstskyltar till alla orter

Två av Socialdemokraternas ledamöter, Tomas Söreling och Lena Hasting, vill att Hultsfreds kommun sätter upp enhetliga välkomstskyltar till kommunens alla tätorter.

Annons:

Under våren kom Centerpartiets fullmäktigeledamot Ronny Olsson med en motion om att sätta upp nya välkomstskyltar till Hultsfreds tätort på riksväg 23/34. 

Nu spinner S-ledamöterna Tomas Söreling och Lena Hasting vidare på den inslagna vägen. I en nyväckt motion vill de sätta upp enhetliga välkomstskyltar till kommunens alla tätorter. 

”Undertecknade motionärer menar att man skall känna sig välkommen när man kommer in i kommunen men även när man kommer till respektive ort.Tanken är att det skall vara en standardisering för att stärka vårt varumärke i form av kommunloggan kombinerad med respektive ortsnamn.Med respektive ortsnamn menas alla de orter som numeraingår i de så kallade ortsvandringarna.Skyltarna skulle också kunna kombineras med något som respektive ort har att erbjuda eller kännetecknas av så vi visar att vi är stolta över vad vi har att erbjuda”, skriver Tomas Söreling och Lena Hasting i motionen. 

De vill att kommunstyrelsen utreder frågan och återkommer med förslag om hur motionens intentioner skall förverkligas. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt