Annons:

HAN AVGÅR SOM KOMMUNPOLITIKER MED OMEDELBAR VERKAN

Carl-Wiktor Svensson (M) slutar som politiker i Hultsfreds kommun och lämnar sina uppdrag. Foto: Ossian Mathiasson

HAN AVGÅR SOM KOMMUNPOLITIKER MED OMEDELBAR VERKAN

Carl-Wiktor Svensson har gjort sitt som kommunpolitiker i Hultsfreds kommun och avsäger sig samtliga kommunala uppdrag. 

Annons:

Det är i ett pressmeddelande som Carl-Wiktor Svensson informerar om sitt beslut att avgå som kommunpolitiker i Hultsfreds kommun. Han avsäger sig uppdragen som ledamot i miljö- och byggnadsnämnden, ersättare i kommunstyrelsen och vice ordförande i Moderaternas styrelse. 

Han kommer inte längre bo kvar i kommunen av personliga skäl och har under sommaren flyttat tillbaka till Träthult utanför Högsby. 

"Känt ett stort kommunalt förtroende"

Hans ambition är att behålla de regionala uppdragen som ersättare i riksdagen, ersättare i viltförvaltningsdelegationen och ledamot i Moderaternas förbundsstyrelse. 

”Som nyinflyttad i kommunen har jag varit ödmjuk inför de funktioner och uppdrag jag tilldelats under åren i Hultsfred. Det har verkligen varit en ynnest att ha fått lära känna politiker, förvaltningar, sympatisörer och allmänheten i Hultsfreds kommun. Även om jag aldrig ställde upp i Hultsfreds kommunval 2018 har jag tilldelats och känt ett stort kommunalt förtroende och hoppas även att kommuninvånarna känt mitt engagemang för invånare och bygden. Som fritidspolitiker och småbarnsförälder är det en ständig och utmanande balansgång mellan familj, jobb och politik. För min del har det politiska engagemanget alltid varit en självklarhet – på samma sätt som träning, husdjur eller sport är för andra. Jag tycker det är roligt, utvecklande och viktigt med demokrati och tar med ”Hultsfredsandan” och erfarenheterna från Hultsfred kommun i mitt fortsatta engagemang”, säger Carl-Wiktor Svensson i en kommentar i pressmeddelandet

Percy Hesselgård föreslås ta över uppdraget som ledamot i miljö- och byggnadsnämnden och Johan Svensson går in som ersättare i kommunstyrelsen. Åke Bergh kliver som vice ordförande i Moderaternas lokala styrelse. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt