Fjärde raka segern för Målilla - trots sämre insats

Arkivbild Foto: Ossian Mathiasson

Målilla Bandy spelade säsongens fjärde match i divsion 2, borta mot Skirö B, och tog säsongens fjärde raka seger. Laget vann, trots en lite sämre insats, med 5-3.

Målilla tog ledningen med 1-0 efter drygt 20 minuter när Eric Karlström spräckte nollan. Kvarten senare kvitterade Skirö, men det var ändå gästande Målilla som hade ledningen i pausvilan. 2-1 av Daniel Skog kom bara någon minut innan domaren blåste av första halvleken.

- Vi gjorde ingen bra match, vår sämsta i år än så länge känns det som. Motståndet kanske var lite sämre också. Det räckte till seger som tur är, säger Målillas tränare Ove Nilsson om insatsen.

Kunde gjort fler mål

- Vi hade en bra period i början av andra, innan deras kvittering, med 3-4 lägen som vi inte fick in, säger Nilsson.

Kvitterade, det gjorde Skirö med en halvtimme kvar av matchen. Tio minuter senare, i matchminut 70, gjorde Leo Stolt 3-2 för Målilla, assisterad av målvakten Alfred Karlsson.

Med fem minuter kvar satte Eric Sundberg 4-2. Skirö gav sig inte, utan lyckades reducera med en minut kvar av ordinarie speltid. Närmare än så kom de inte, utan Eric Sundberg avgjorde definitivt med sitt 5-3-mål på straff på tilläggstid.

Bäst i Målilla var målvakten Alfred Karlsson och Daniel Skog.

Målskyttar: Eric Sundberg 2, Eric Karlström, Leo Stolt och Daniel Skog 1.