Annons:

Målillaspelare uttagen till säsongens första landslagsläger

Bandyspelaren Ludvig Ivarsson har tagits ut till P17-landslagets första läger för säsongen. Foto: Arkiv

Målillaspelare uttagen till säsongens första landslagsläger

Målilla Bandy-spelaren Ludvig Ivarsson är uttagen till P17-landslagets första läger för säsongen i Uppsala i slutet av säsongen. 

Annons:

28 utespelare och fyra målvakter har tagit ut av den nya förbundskaptensduon Patrick Sandell och Mikael Larsson till P17-landslagets läger i Uppsala. 

Målilla Bandy-spelaren Ludvig Ivarsson, som också tillhör Nässjö IF, är en av de uttagna till landslagslägret som pågår i två dagar i slutet av oktober. 

– Det känns roligt att få vara med. Jag hoppas att det kommer bli roligt och utvecklande, säger Ludvig Ivarsson. 

Var ska du spela bandy kommande säsong?

– Just nu spelar jag för Nässjö P17-lag och har varit med och spelat två matcher med Nässjö P19-lag. Jag har också ett samarbetskontrakt med Målilla så jag ska försöka vara med så många matcher jag kan med dem, säger Ivarsson. 

Sannolikheten är i dagsläget liten att det blir en VM-turnering i januari nästa år så landslagsledningen tittar på andra lösningar för att kompensera tappet av ett mästerskap. 

”Vi planerar ett läger strax innan jul och vi har förhoppningen att kunna få till någon landskamp efter årsskiftet”, säger Patrick Sandell, huvudansvarig förbundskapten, i en kommentar till förbundets hemsida.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt