Annons:

Virserumsungdomarna Nyal och Ena fick stipendium i Moa Anderssons minne

Nayl Abraham och Ena Mulisic, ungdomsspelare i VSGF/JAIK, tilldelades stipendier från Moa Anderssons minnesfond vid sina respektive fotbollsavslutningar. Foto: Privat

Virserumsungdomarna Nyal och Ena fick stipendium i Moa Anderssons minne

Nayl Abraham och Ena Mulisic, två unga fotbollsspelare i VSGF/JAIK, har mottagit stipendium från Moa Anderssons minnesfond för insatser under den gångna fotbollssäsongen. 

Annons:

Alla ungdomsfotbollslag i VSGF/JAIK har nyligen haft separata avslutningar till följd av coronapandemin. Vid deras avslutningstillfällen bjöd Moa Anderssons minnesfond och Virserums Sparbank alla spelare och ledare på pizza med dryck. 

– Det har varit mycket uppskattat, säger Carin Närklin Andersson.

Det har dessutom skett utdelning av stipendier från Moa Anderssons minnesfond på ungdomsavslutningarna. Nayl Abraham i P08-laget och Ena Mulisic i F10-laget belönades med varsitt stipendium från Moa Anderssons minnesfond. 

Motiveringen till Nayl Abraham: ”En kille som kommer på alla träningar och är mycket fotbollsintresserad. En bra lagkamrat på träningar och matcher och en god kompis på sidan av planen. En spelare med hjärta till fotbollen”.

Motiveringen till Ena Mulisic: ”Ena kommer alltid med glatt humör till träningar o matcher. Hon sprider glädje i laget både på och utanför planen. Hon lyssnar noga, har rätt inställning. Hon visar stort intresse för sin sport och har deltagit flitigt på träningar och matcher. Ena är en bra lagkamrat”.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt