Annons:

HFK bjuder in till fotbollens dag för andra året i rad – så ser upplägget ut

Hultsfreds FK bjuder in till fotbollens dag på Knektavallen på lördag. Foto: Arkivbild

HFK bjuder in till fotbollens dag för andra året i rad – så ser upplägget ut

Hultsfreds FK bjuder in till fotbollens dag på Knektavallen på lördag. 
– Vi gör det för att visa upp vår verksamhet, säger David Tegberger från klubbens herrutskott. 

Annons:

Det blir en fullspäckad lördag på Knektavallen i Hultsfred då Hultsfreds FK bjuder in till fotbollens dag i totalt åtta timmar. 

– I just det här formatet är det andra gången. Tidigare år har det bara varit en sponsormatch med fri entré för åskådarna. Detta koncept är lite mer utvecklat och vi har med hela föreningen, säger David Tegberger. 

Evenemanget blir snarlikt det upplägg man hade under hösten 2021. HFK:s ungdomslag håller igång med uppvisningsmatcher hela dagen och den avslutas med att herrlaget tar emot Timmernabbens IF klockan 16.00. 

– Pojkar födda 2016 går in med a-lagsspelarna och spelar en uppvisningsmatch i pausen, säger Tegberger. 

"Finns saker att göra hela dagen"

Räddningstjänsten i Hultsfred, Holmgrens Bil och Lönneberga-Tuna-Vena Sparbank är några av aktörerna som finns på plats och visar upp sina respektive verksamheter. Motionsklubben grillar korv och sköter caféterian och det blir försäljning av donuts. En uppblåsbar hoppborg kommer också finnas på området. 

– Det blir en fotbollsspäckad dag samtidigt som det blir som en minimarknad då HFK har kontakter och arrangerar en stor marknad i augusti, säger Tegberger och fortsätter: 

– Minst en av bröderna Ravelli, kanske båda två, kommer till oss för att visa upp sina produkter och anordna någon form av duell.

Hultsfreds FK har 300 barn och ungdomar i sin verksamhet. 

– Jätteroligt. Ett hundratal ungdomar är med och spelar på lördag. Vi anordnar fotbollens dag för att visa upp vår verksamhet. Det är fantastiskt att vi har så många barn och ungdomar i spel. Det finns saker att göra hela dagen. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt