Annons:

Tunt Mörlunda föll -

Joakim Blomberg, i mitten, var besviken efter Mörlundas förlust. Foto: Mörlunda GIF

Tunt Mörlunda föll - "Hoppas att alla rannsakar sig själva"

Mörlunda GIF fick nätt och jämt ihop lag till dagens bortamatch mot Rödsle BK. Därför var det inte heller oväntat att det blev en klar förlust (3-0).

– Nu gäller det att alla rannsakar sig själva och ställer upp i de matcher som är kvar, säger Mörlundas tränare Joakim Blomberg.

Annons:

Det blev en tung match för ett tunt Mörlunda. Rödsle gjorde sitt första mål efter 35 minuters spel och sitt tredje i den 50:e minuten.

– Jag tycker att matchen i sig var ganska jämn, men att Rödsle var lite hungrigare. Vi kom med bara 13 man och planen var väldigt tungsprungen efter allt regn så vi blev ganska trötta. Då ska man veta att två av de 13 var jag själv och Folke Pleijert och ingen av oss har gjort någon träning. Folke fick komma in redan efter en kvart på grund av en skada, säger Joakim Blomberg.

Blomberg kan inte helt dölja besvikelsen över bland annat flera sena återbud.

– Vi spelar med det laget vi har även om jag inte tycker att det gör oss rättvisa just nu. Jag hoppas att alla rannsakar sig själva och ställer upp framöver. Vi är ändå ett lag och nu gäller det att ställa upp sista månaden. Är vi ordinarie lag vet alla vad vi kan.

Ingen spelare höjde sig över mängden mot Rödsle.

Tabellen kan ses HÄR.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt