Annons:

Målrikt när HFK föll mot Eksjö

Som så många gånger förr berömdes Charlie Olsson för HFK. Foto: Arkivbild

Målrikt när HFK föll mot Eksjö

Det blev en målrik historia när HFK föll i sitt genrep mot IF Eksjö. Efter en målrik andra halvlek skrevs slutresultatet till 6-3, till Eksjös fördel. 

Annons:

Eksjö tog ledningen i den tjugoförsta matchminuten och endast två minuter senare hade man utökat sin ledning. Yassin Jalil Kader reducerade för sitt HFK så snabbt som en minut efter det och 2-1 var ett resultat som skulle stå sig till halvtidsvilan. 

– Första halvlek gör vi det faktiskt hel okej, trots underläget i paus, säger HFK:s tränare Anders Larsson. 

Resultatet stod sig däremot inte speciellt länge efter pausen. Hultsfred kvitterade genom Rigon Thaqi i den femtionde matchminuten. Redan fyra minuter senare hade Eksjö hunnit ta ledningen och utöka den till 4-2. Sedan gjorde Eksjö både 5-2 och 6-2 innan Adrijan Shaljani reducerade och fastställde slutresultatet till 6-3.  

– Andra halvlek är absolut inte godkänd. Jag tycker man kan se det i flera av matcherna under försäsongen. Vi håller en bra nivå i en halvlek och sen tappar vi allt i andra. Jag tycker inte att det borde behöva vara så, för vi har tränat rätt så hårt, berättar Larsson. 

Mittfältstrion får beröm

I en match där det fanns mycket mer att önska från HFK väljer Anders Larsson att lyfta upp jobbet som hans mittfält gör: 

– Charlie (Olsson) gör ett jäkla bra jobb och visar att han är en jätteviktig spelare för oss. Våra andra centrala “fältare”, Rigon (Thaqi) och Farouk (Alaloush), gör ett bra jobb idag också.

Linus Palmér Hård

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt