Annons:

Rutinerad målvakt gör comeback i division 6-lag

Den rutinerade målvakten Kenneth Söderberg ska börja spela fotboll igen och ny klubbadress är BK Boston. Foto: Linus Johansson/Arkiv

Rutinerad målvakt gör comeback i division 6-lag

BK Boston har värvat flera spelare till årets säsong i division 6 – och verkar inte vara klara. Senaste nyförvärvet är den rutinerade målvakten Kenneth Söderberg, 35, som drar på sig handskarna igen.

Annons:

Kenneth Söderberg gjorde någon enstaka match IFK Tuna säsongen 2017 – och nu väljer den meriterade målvakten att ställa sig mellan stolparna igen. 

Den här gången blir det i division 6-laget BK Boston. 

– Jag fick förfrågan om att komma till Boston och det lät bra med tanke på ambitionerna som ledarna lade fram. Boston satsar för att förhoppningsvis bli ett lag att räkna med, säger Kenneth Söderberg till BK Bostons Facebooksida. 

"En av traktens bästa"

Söderberg har under sin långa fotbollskarriär tillhört Hultsfreds FK, VSGF/JAIK, IF Hebe och IFK Tuna och haft rollen som assisterande tränare i Hultsfred. 

Söderberg är bror med Bostons nye tränare Robin Olsson och det är en viktig kugge som de kan fortsätta sitt lagbygge runt.  

– Med Kenneth i mål så skapas det en trygghet i hela laget med den rutin som han besitter. Han styr otroligt bra från sin position och är tydlig med vad han vill att laget ska göra. Han är, trots det uppehåll han har haft, en av traktens bästa målvakter, säger BK Bostons tränare Robin Olsson.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt