Annons:

Målilla kryssade mot förmodat topplag

Patrik Gunnarssons Målilla knep en stark bortapoäng mot Timmernabben.

Målilla kryssade mot förmodat topplag

Målilla GoIF plockade en poäng i kvällens svåra bortamatch mot det topptippade laget Timmenabbens IF. Matchen bjöd inte på några mål.
– Vi är nöjda. De var skapligt missnöjda och hade nog räknat med att vinna mot oss, säger Målillatränaren Patrik Gunnarsson.

Annons:

Målilla har fått en fin start på säsongen och stod på sex poäng inför kvällens match i omgång fyra borta mot Timmernabben.

I en spelmässigt jämn match utan mål åt något håll delade lagen broderligt på poängen.

– Spelarna i Timmernabben var väldigt glada innan matchen men inte efteråt. Vi är nöjda med att vi lyckades ta den pinnen. Men det grämer mig lite, vi hade tre-fyra riktigt bra lägen med Daniel Skoogs jätteläge sista minuten, säger tränaren Patrik Gunnarsson och fortsätter: 

– Timmernabben var lite tyngre och lyfte in bollar i straffområdet. Vi stod upp bra och lyckades kontra en hel del på dem. 

Hur ser du på er säsongsstart?

– Vi är nöjda med starten och åkte till Timmernabben för att ta poäng. Vi har vunnit två matcher hemma och står upp bra mot Timmernabben. 

Klart bäst i ett bra Målilla var målvakten Simon Rydén, som vikarierar i målet när Patrik Johansson finns på skadelistan efter smällen borta mot Ruda. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt