Annons:

Skoogs skada lindrigare än befarat:

Målilla GoIF:s Daniel Skoogs knäskada är lindrigare än befarat. Foto: Ossian Mathiasson

Skoogs skada lindrigare än befarat: "Känns fantastiskt"

Daniel Skoogs fotskada visar sig vara lindrigare än vad man först befarat. 
– Det känns helt fantastiskt, säger kaptenen och nyckelspelaren i Målilla. 

Annons:

Det var i en närkampssituation i upptakten av andra halvlek i gårdagens premiär mot IFK Oskarshamn som Målillas nyckelspelare råkade ut för en tillsynes otäck skada. Han gjorde ett ryck på högerkanten och stoppades av en hemmaspelare som träffade honom rakt på högerbenet.

Fick åka tillbaka till sjukhuset

Han blev liggande på konstgräsplanen och vred sig i plågor. Initialt såg det riktigt illa ut. Daniel Skoog fick bäras av planen och efter en dryg timme kom ambulansen för att transportera honom till sjukhus. 

– Jag var nästan säker på att något var trasigt, jag hade väldigt ont i foten. När jag kom in på sjukhuset fick jag inte röntga foten, säger Daniel Skoog, som fick foten gipsad och åkte hem till Målilla. 

I dag fick Daniel Skoog göra en ny vända till sjukhuset i Västervik och nu har en röntgenundersökning gjorts. Beskedet efter undersökningen var verkligen positivt. 

– Jag har varit inne på röntgen i dag. Det var inget som var trasigt så det känns jäkligt skönt. Det handlar om en rejäl stukning. Nu är det bara att linda foten och ta det lugnt ett tag, säger han. 

"Tveksamt om jag spelar"

Målilla förlorade premiären mot storfavoriten IFK Oskarshamn med 1–3 och har två matcher kvar före sommaruppehållet. Skoogs medverkan är högst osäker.

– Just nu ska jag försöka att inte utsätta foten för så mycket påfrestande och sedan börja lite smått att gå men undvika vridningar med boten. 

När tror du att du kan spela igen?

– Det är svårt att säga. Vi spelar onsdag och lördag nästa vecka. Det är tveksamt om jag spelar då men jag får ta en dag i taget. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt