Annons:

Ebba och Isak fick stipendium till Moas minne

Ebba Berg och Isak Andersson, ungdomsspelare i VSGF/JAIK, tilldelades stipendier från Moa Anderssons minnesfond vid sina respektive fotbollsavslutningar. Foto: Virserums SGF

Ebba och Isak fick stipendium till Moas minne

Ebba Berg och Isak Andersson, fotbollsspelare på ungdomssidan i VSGF/JAIK, mottog stipendium från Moa Andersssons minnesfond vid sina avslutningar på sistone. 

Annons:

Det har varit ungdomsavslutningar vid olika tillfällen för Virserums SGF/Järnforsens AIK:s fotbollssektion med utdelning av stipendium från Moa Anderssons minnesfond som en central del. 

Stipendierna delas ut till de som likt Moa Andersson, som gick bort för ett par år sedan, visat det där extra både på och utanför planen samt ställer upp för laget och sina lagkamrater. 

Alla spelare bjöds på pizza

De två ungdomsspelarna som fick Moa Anderssons minnesstipendium i år, Ebba Berg och Isak Andersson, mottog varsitt stipendium på 1 000 kronor, en tavla med Moas foto och motivering och en glasplakett. Ebba är åtta år och Isak elva år. 

Ebba Bergs motivering: ”Ebba är en fotbollsintresserad tjej som ger allt på både träning och match. En envis ”bolljagare” som aldrig ger upp. Hon har ett trevligt bemötande både till lagkamrater och ledare”. 

Isak Anderssons motivering: ”Han får detta fina stipendie för hans enormt stora intresse för fotbollen. Han är en god kamrat och ger alltid järnet på träningar och matcher. Träningsflitig och en god förebild”. 

Alla ungdomslag har blivit bjudna på pizza på sin fotbollsavslutning av Moa Anderssons minnesfond i samarbete med Virserums sparbank.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt