Annons:

Lokal klubb gör innebandycomeback – seniorlag ska anmälas till seriespel

Virserums SGF ska starta upp sin innebandysektion igen och anmäla ett herrlag till seriespel i division 4. Foto: Bildbyrån

Lokal klubb gör innebandycomeback – seniorlag ska anmälas till seriespel

Innebandyn är på väg att göra comeback i Virserums SGF. Klubben kallar till ett extrainsatt årsmöte på söndag kväll då ett herrlag ska anmälas till seriespel i division 4. 
– Vi gör det för att grabbarna ska kunna anmäla ett lag till seriespel, säger VSGF:s ordförande Therese Johansson. 

Annons:

Virserums SGF är en förening som starkt förknippas med såväl fotboll som ishockey. Innebandy finns med i stadgarna och tanken är att sporten ska göra comeback i Virserum.

Alla medlemmar i VSGF kallas nu till ett extra årsmöte på söndag kväll med anledning av att klubben ska starta upp innebandysektionen igen och anmäla ett herrlag till seriespel i division 4.

– Vårt ordinarie årsmöte den 1 juni ligger för sent för att kunna anmäla ett lag till serien. Serieanmälan är i början av nästa vecka och då är vi tvungna att ha ett extrainsatt årsmöte. Det är klart att vi måste in med ett extra årsmöte om vårt ordinarie datum inte passar så de kan anmäla ett lag till seriespel, säger Therese Johansson, ordförande i VSGF.

"Intresse från de som spelar"

Innebandysektionen i VSGF har under ett antal år varit vilande. 

– Det gjordes ett försök för några år sedan med att starta upp ungdomsverksamheten. Det är ett tag sedan det var seniorverksamhet på herrsidan, säger hon. 

VSGF har för avsikt att ställa upp med ett herrlag i division 4. 

– Det är ett intresse från de som spelar och har anknytning till orten. Jag sitter som ordförande i huvudstyrelsen och tycker att det är ett jätteroligt initiativ. Herrlaget kommer vara den enda verksamheten och vi får se hur intresset ser ut framöver. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt