Annons:

Tränaren besviken efter ny storförlust: ”Total kollaps”

Virserums SGF föll ihop som ett korthus mot Nässjö IBF B och tränaren Kenneth Christensen var besviken efter 4–17-nederlaget. Foto: Stefan Härnström

Tränaren besviken efter ny storförlust: ”Total kollaps”

Denna innebandyvecka vill Virserums SGF glömma så fort som möjligt. 4–25 mot IF Ariel följdes upp med 4–17 mot Nässjö IBF B. 
– Att vi förlorar mot Ariel kan jag köpa, men dagens förlust köper jag inte på något sätt. Det är bara en dålig insats, säger tränaren Kenneth Christensen. 

Annons:

Virserums SGF har det fortsatt tungt i innebandyns division 4. Hemma mot Nässjö IBF B hade VSGF förhoppningar om poäng efter veckans storförlust i Kristdala. 

VSGF gjorde en blek figur och föll med 4–17 efter periodsiffrorna 2–5, 2–4, 0–8. Tränaren Kenneth Christensen skrädde inte orden när han summerade lagets insats som slutade med en ny storförlust. 

– En total kollaps, säger Christensen. 

Vad var det som gick fel?

– Jag vet inte vad jag ska säga, jag är helt tom. Det var fruktansvärt dåligt överallt och inget fungerade. Vi hittade vårt spel små, små stunder, men annars nej. Två matcher på en vecka kanske blir för mycket. Jag vet inte om det är orken som tryter. Vi hade ett par småskador från Ariel-matchen och de kunde inte gå för fullt. Vi hade en spelare var inne på sjukhuset och röntgade huvudet för att han fick hjärnskakning mot Ariel, men han var med i dag ändå. Fast det är inget som vi kan skylla på. Det var en fruktansvärt dålig laginsats som bara är att glömma, säger han. 

Spelarberöm? Nej, vi skippar det denna gång. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt