Svala nära att vända mot Nässjö – men förlorade igen

Niklas Gunnarsson gjorde fyra mål i Svalas förlustmatch.

24-1-förlusten mot Vimmerby IBK:s reserver var bortglömd. Men det blev förlust även mot Nässjö IBF:s reserver.
Matchen slutade till slut 10-12.

IBK Svala ledde en enda gång i fredagsmatchen och det var efter att Niklas Gunnarsson gjort matchens första mål. Nässjö gick sedan fram till 5-1 i den första perioden innan Rasmus Sandsborg och Jesper Rosin reducerade i slutdelen av perioden.

I mellanakten hade Nässjö hela tiden ett betryggande avstånd och ledde med 10-5.

I den tredje perioden åt sig dock Mörlunda-laget närmare och med halva perioden kvar att spela var underläget endast två mål. Nässjö gjorde 12-9, innan Niklas Gunnarsson avslutade med ett tröstmål.

Niklas Gunnarsson gjorde ytterligare två mål. Henrik Svensson hängde två, Rasmus Sandsborg gjorde ett till och Gustav Tegberger Karlsson blev också målskytt.

IBK Svala är fortfarande näst sist i tabellen.