Annons:

VSGF-spelare åkte på otäck skada på träning – säsongen är över

Virserums SGF får klara sig utan forwarden Christopher Stein i kvalserien till Hockeytvåan. På en träning i veckan fick han en klubba i ögat.
– Jag tycker synd om honom. Han var riktigt ledsen efter att han fått beskedet, säger VSGF-tränaren Fredrik Pettersson.

Annons:

Christopher Stein anslöt till Virserum från derbyrivalen Åseda för mindre än två månader sedan. En ryggskada har hämmat homon under en tid i nya klubben och på en träning i veckan kom nästa dråpslag.

– Han fick en klubba i ögat och hornhinnan är skadad. Läkaren har sagt att han inte får anstränga sig för då kan hornhinnan lossna. Som jag ser det kan han inte spela något mer den här säsongen. Skulle han komma tillbaka och spela något i kvalserien är det bara en stor bonus, säger Fredrik Pettersson.

Sedan tidigare har Virserum fått räkna bort Robin Adolfsén (hjärnskakning), Jonathan Engdahl (har nyligen opererat ett knä), Ricky Johansson (axelskada) och Anton Adolfsén (knäskada).

Frågetecken för Proos

När laget inleder kvalserien till division två med bortamatch mot Halmstad Ravens på fredag kväll finns det dessutom ett frågetecken för Anton Proos.

– Det handlar om en överkroppsskada. Ingenting är sönder utan det handlar mer om i fall han klarar av smärtan, säger Fredrik Pettersson.

Fotnot: Mer inför Virserums kvalseriestart kommer på sajten under morgondagen.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt