Annons:

Rallyekipaget fick bra genomkörare inför gruspremiären i SM

Som uppladdning inför gruspremiären i rally-SM slutade Victor Karlsson och Jonas Magnér tvåa vid helgens deltävling i Sydsvenska Rallycupen. Foto: Pressbild

Rallyekipaget fick bra genomkörare inför gruspremiären i SM

Toyota Corolla-föraren Victor Karlsson och hans kartläsare Jonas Magnér slutade tvåa vid helgens deltävling (Götenerundan) i Sydsvenska Rallycupen. 

Annons:

Victor Karlsson, bosatt i Järnforsen och tävlande för Vimmerby MS, fokuserar på rally-SM den här säsongen och ställer upp i klassen trimmat tvåhjulsdrift. 

Vinterns premiärtävling i Lima, strax söder om Sälen, slutade med en femteplats och andra deltävlingen äger rum i Älmhult 18–20 maj. Han ställer i väntan på den kommande rally-SM-deltävlingen upp i Sydsvenska Rallycupen där han dominerade med idel segrar i fjol.  

Han tvingades bryta premiärtävlingen Silverratten i ledning på grund av bromsproblem, men det gick bättre vid helgens deltävling i Götene. Det blev en andraplats i Götenerundan och 37 ekipage kom till start i klassen trimmat tvåhjulsdrift. 

”Vi hade en kanondag i bilen och tog inga risker. Tävlingen var en bra genomkörare inför gruspremiären i SM senare i maj. Nu ska vi gå igenom lite för att fightas om pallplaceringarna i South Swedish Rally”, säger Victor Karlsson.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt